Ξανά εκτός έδρας ντέρμπι από χρόνου!

Το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλες τις μεγάλες ομάδες έβγαλε η Ανόρθωση αφού σε αυτές τις δέκα αγωνιστικές, συμπεριλαμβανομένης και της αποψινής αναμέτρησης, έδωσε τέσσερα ντέρμπι, με τα τρία μάλιστα να είναι εκτός έδρας.

Κλείνοντας αυτό τον κύκλο και βάσει το πρόγραμμα, μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου του 2018 η ομάδα μας δεν δίνει άλλο ντέρμπι εκτός έδρας οπόταν και θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής.

Έκτοτε τα τυπικά ντέρμπι είναι με ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην 13η, 17η και 20η αγωνιστική στις ημερομηνίες 26 Νοεμβρίου, 20 Δεκεμβρίου και 6 Ιανουαρίου 2017 αντίστοιχα. Και λέμε τυπικά αφού φέτος βλέπουμε ομάδες όπως η Πάφος και η Δόξα με την συμπλήρωση δέκα αγωνιστικών να βρίσκονται μέσα στην εξάδα παρουσιάζοντας καλό ποδόσφαιρο και αποτελέσματα που έκαναν αίσθηση.

Τελειώνοντας το αποψινό ντέρμπι η ομάδα μας έχει ένα πιο βατό πρόγραμμα από ότι μέχρι τώρα και καλείται να το εκμεταλλευτεί πλήρως αν θέλει να ελπίζει για κάτι ουσιαστικά καλό μετά από αρκετά χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ