Με τέσσερεις αλλαγές για το διπλό! (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις καταστρώνει τα πλάνα του ο Ρόνι Λέβι για το ντέρμπι του ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια αφού έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, έτοιμους να διατηρήσουν το αήττητο της «Μεγάλης Κυρίας» και να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις απώλειες της περασμένης αγωνιστικής με την Πάφο.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αριέλ Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας οι Ντουγκλάο και Σίλντλεφελντ και στα δυο άκρα θα παραταχθούν οι Σίβου και Πράνιτς με τον Νιγηριανό να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά την άδικη αποβολή του και να τοποθετείται στο δεξί άκρο.

[vfv id=”133″]

Στον χώρο του κέντρου μοιάζει επιτακτική η ανάγκη της επιστροφής του Οικονομίδη πλάι στον Ζοάο Βίκτορ και πίσω από τον Ρούμπεν Ράγιος.

Με αλλαγμένα τα 2/3 της επιθετικής γραμμής θεωρούμε πως θα παρατάξει την Ανόρθωση ο Ισραηλινός τεχνικός σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο Σισέ αναμένουμε πως θα αντικαταστήσει τον Αράζ Αμπντουλάγιεφ και ο Καμαρά τον Αντρέ Άλβες.

Αν επιβεβαιωθεί το πιο πάνω σενάριο, τότε ο Ρόνι Λέβι θα προχωρήσει σε 4 αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού θα αντικαταστήσει τον Πανταλόφσκι με τον Σίβου, τον Γκάντσεφ με τον Οικονομίδη, τον Αμπντουλάγιεφ με τον Σισέ και τον Άλβες με τον Καμαρά σε σχέση με τον αγώνα στην εμβόλιμη 9η αγωνιστική με την Πάφο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ