«Θετικό που οι ποδοσφαιριστές μας…»

Στο θετικό το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές μας που ήταν στο όριο να συμπληρώσουν απαγορευμένο αριθμό καρτών, δεν δέχθηκαν κίτρινη κάρτα, στάθηκε ο Σάββας Πηλακούτας σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Cytavision. Παράλληλα, ο Πηλακούτας τόνισε πως η αποτυχία να φτάσει η ομάδα μας στη νίκη, ήταν καθαρά θέμα ατυχίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, όπως αυτή του Άλβες, το πέναλτι του Ράγιος, το δοκάρι του Σίλντενφελντ και θεωρώ ότι ήταν περισσότερο θέμα ατυχίας που δεν κερδίσαμε σήμερα.

Παίζαμε και σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, όπου σε κάποια στιγμή γίνονταν λασπομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, όμως κοιτάμε μπροστά και ότι δεν πήραμε σήμερα, θα κοιτάξουμε να το πάρουμε το Σάββατο απέναντι στην Ομόνοια.

Είναι θετικό που οι ποδοσφαιριστές μας που ήταν στο όριο δεν δέχθηκαν κίτρινη και έτσι θα τους έχουμε όλους στη διάθεση μας για το ντέρμπι.

Η νίκη είναι πάντα ο μοναδικός μας στόχος και αυτό δεν αλλάζει. Με τον ίδιο στόχο θα πηγαίναμε στη Λευκωσία, είτε κερδίζαμε σήμερα είτε όχι.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας ήρθαν στο γήπεδο και παρά την καταρρακτώδη βροχή, δεν έφυγε ούτε ένας και μας στήριξαν μέχρι τέλους. Τους θέλουμε δίπλα μας και το Σάββατο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ