«Τώρα έχουμε την Ομόνοια…»

Τη στεναχώρια από το αποτέλεσμα και το κακό ξεκίνημα στην αρχή του αγώνα, αναφέρθηκε ο Γκόρντον Σίλτενφελντ με δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα. Παράλληλα, ο Κροάτης αμυντικός έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, λέγοντας πως τώρα στο μυαλό όλων είναι η Ομόνοια, με την ομάδα μας να κατεβαίνει στο ΓΣΠ για τη νίκη.

«Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα αλλά δεν είχε ευκαιρίες, μπορέσαμε να τους κρατήσουμε μακριά. Μετά είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Μπορούμε να νιώθουμε λίγο στεναχωρημένοι γιατί είχαμε ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο και έτσι πρέπει να παίζουμε, να παλεύουμε ο ένας για τον άλλο με καρδιά. Αυτή την φορά δεν είχαμε την τύχη να σκοράρουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να προχωρήσουμε.»

Για το τι πήγε λάθος:

«Φτιάξαμε ευκαιρίες, είχαμε το πέναλτι, είχαμε δοκάρι. Αυτή την φορά δεν ήθελε να πάει μέσα, ίσως την επόμενη τελειώσει 4-0, ποιός ξέρει. Πρέπει να το δεχτούμε και να προχωρήσουμε. Να μάθουμε κάτι από αυτό… Ίσως να παλεύουμε λίγο περισσότερο για να έρχεται μαζί μας η τύχη. Στο τέλος ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από το μηδέν»

Αν επηρέασε ο καιρός:

«Ναι, αν συνεχιζόταν η βροχή δεν θα ήταν δυνατό να παίξουμε. Πιστεύω γρήγορα βρήκαμε τον τρόπο να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο, με μακρινές μπαλιές.»

Για το ματς με την Ομόνοια: 

«Είναι ένα παιχνίδι που θα είναι εντελώς διαφορετικό. Παίζουμε με μια καλή ομάδα, κοιτάζουμε αγώνα με αγώνα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ