Ανόρθωσις 0 – 0 Πάφος: Χάσαμε δύο βαθμούς, συνεχίζουμε…

Δύο σημαντικούς βαθμούς έχασε απόψε η ομάδα μας, που δεν κατάφερε να νικήσει την Πάφο, σε ένα παιχνίδι που είχαμε τον έλεγχο, φτιάξαμε τις ευκαιρίες, όμως δεν ήμασταν εύστοχοι. Μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα, το χαμένο πέναλτι του Ράγιος, το οποίο κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κόπριβετς.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα πραγματοποίησε ο Ρόνι Λέβι σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στον Εθνικό. Ο προπονητής διατήρησε τον Αρούς κάτω από τα δοκάρια, όπως επίσης τους Ντουγκλάο, Σίλντεφελντ, Πράνιτς και Μπανταλόφσκι στην αμυντική γραμμή. Στο κέντρο πλην των Βίκτορ και Ράγιος βρέθηκε ο Γκάντσεφ ο οποίος πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού, ενώ αναλλοίωτη έμεινε και η γραμμή κρούσης με τους Παλάνκα, Αμπντουλάγιεφ και Άλβες.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η πρώτη υποψία φάσης για την ομάδα σημειώθηκε στο 5ο λεπτό όταν ο Ράγιος σημάδεψε τον Παλάνκα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας ωστόσο ο Ισπανός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόπριβετς. Δύο σερί κόρνερ μεταξύ 8ου και 9ου λεπτού πέρασαν ανεκμετάλλευτα με τον αντίπαλο να μην κλείνεται στο δικό του μισό και να απειλεί κυρίως με σουτ εκτός περιοχής. Στο 22ο λεπτό ο Πράνιτς τροδοφόδοτησε τον Άλβες εντός περιοχής με τον Βραζιλιάνο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Παλάνκα έκανε το σουτ εντός περιοχής κερδίζοντας ένα κόρνερ. Στο 34ο λεπτό ο Αράζ έκανε το σουτ στην κίνηση αιφνιδιάζοντας τον Κόπριβετς ο οποίος απομάκρυνε όπως-όπως, ενώ αμέσως μετά ο Ντουγκλάο από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει στο πέμπτο κερδισμένο κόρνερ. Λίγο πριν το φινάλε ο Παλάνκα ακροβολίστηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ απείλησε ωστόσο η μπάλα σταμάτησε σώμα αμυντικού.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο παίχτηκε η επανάληψη με τον Ράγιος στο 47ο λεπτό να πατά μπάλα για τον Άλβες ο οποίος δεν μπόρεσε να μη μπει στον πορεία της. Ο Αρούς αντέδρασε θετικά σε δύο επισκέψεις της Πάφου στην περιοχή μας στο 49ο και 52ο λεπτό, με τον Λέβι να επιστρατεύει και Καμαρά και Καλό μετά τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Στο 58ο λεπτό ο Ράγιος νίκησε στο σπριντ τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν κατέληξε στα δίκτυα, με τον Ισπανό έξι λεπτά αργότερα να εξαπολύει έναν κεραυνό που ανάγκασε τον Κόπριβετς σε διπλή επέμβαση. Δέκα λεπτά αργότερα ο Καμαρά κέρδισε πέναλτι με τον Ράγιος να εναποθέτει την μπάλα στην άσπρη βούλα αλλά να αστοχεί, στέλνοντάς την στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 77ο λεπτό ο Κόπριβετς είχε ξανά σύμμαχο το δοκάρι με τον Σίλντεφελεντ να κερδίζει κεφαλιά με τη μπάλα να σταματά στην οριζόντια δοκό.

Η ομάδα μας όσο πλησίαζε το τέλος ενέτεινε τις προσπάθειες της, ήταν όμως άτυχη. Στις καθυστερήσεις έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, μία με κεφαλιά του Ντουγκλάο και μία μετά από μελέ, αμυντικός της Πάφου απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ