Ζευγάρωσαν τις νίκες και πήγαν στα μουσεία…

Ζευγάρωσε τις νίκης, η πετοσφαιρική ομάδα νεανίδων του συλλόγου μας, που επιβλήθηκε στη Δερύνεια της τοπικής Αναγέννησης με 3-0 σετ. Αν και με πολλές κορασίδες στη σύνθεση της ομάδας, το ταλέντο ρέει άφθονο, με τα κορίτσια του Φοίνικα να κατακτούν ακόμη μία νίκη. Μετά το παιχνίδι, επισκέφθηκαν και σε μουσεία που εδρεύουν στην ακριτική Δερύνεια.

Αναλυτική η ενημέρωση μέσα από τη σελίδα που διατηρεί στο facebook, η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας:

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

Τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα βόλεϊ Νεανίδων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Στη Δερύνεια νίκησε την τοπική Αναγέννηση με 3-0 σετ (25-9, 25-20, 25-10). Ο προπονητής της ομάδας μας Μιχάλης Φωτίου είχε στην αποστολή αρκετές παίκτριες από την ομάδα των Κορασίδων, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με τις ακόλουθες παίκτριες: Ελένη Κακουρή, Μαρίνα Χριστοδούλου, Χριστίνα Γεωργιάδου, Αλεξάνδρα Ιωάννου, Ανδρομάχη Σαββίδου Δημητριάνα Ιωαννίδου Νεφέλη Λαμπρινού (λίμπερο), Μελίνα Λοΐζίδου, Αναστασία Παντελίδου, Χλόη Φίλιππα, Ανδριανή Νικολάου.

Μετά τον αγώνα τα κορίτσια μας επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο και στο Υπαίθριο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων Δερύνειας. Το Μουσείο περιλαμβάνει εκθεσιακούς χώρους και δωμάτια παραδοσιακών επαγγελμάτων, ενώ στους ημιυπαίθριους εκθεσιακούς χώρους εκτίθενται παραδοσιακά αντικείμενα.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχωστού ευχαριστεί θερμά το Δημαρχείο Δερύνειας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Άντρο Καραγιάννη για την άψογη φιλοξενία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ