Συζητούσε με Γαλατά, προτάθηκε στον ΠΑΟ και η χρονιά που θέλει να ξεχάσει

Αναμφίβολα το όνομα του Ντουγκλάο, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, μιας και αποτελεί ποδοσφαιριστή θηριώδη μεν, που ξέρει όμως μπάλα.

Ο Ντουγκλάο συστήθηκε στο ελληνικό κοινό κατά τα δύο χρόνια που θήτευσε στην Καβάλα. Εκεί ο ποδοσφαιριστής, έγινε μήλο της έριδος για τους μεγάλους, αλλά και για την Ρέηντζερς και την Ντιναμό Κιέβου. Εν τέλει κατέληξε στην Μπράγκα, εκεί όπου έγινε ευρύτερα γνωστός.

Η τελευταία χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε. Τον Σεπτέμβριο αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, ενώ και στην ομάδα που ήταν είχαν διαταραχθεί οι σχέσεις του ένεκα και κάποιων παραπτωμάτων που του φόρτωναν. Ως εκ τούτου στις 13 Δεκεμβρίου έμενε ελεύθερος.

Με το όνομα του να είναι υπολογίσιμο στην Τουρκία αλλά και στην Ελλάδα, ο Ντογκλάο είχε συζητήσεις με τη Γαλατασαράι ενώ καλοέβλεπε και επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟ. Τελικά, υπέγραψε στην Καϊσερισπορ, μία επιλογή που μετάνιωσε. Ένας τραυματισμός τον κράτησε λίγο πίσω, μετά αγωνίστηκε ως βασικός όμως στις 26 Απριλίου θα ζητήσει και θα πάρει την ελευθέρα του, έναντι των δεδουλευμένων του.

Το όνομα του έπαιξε εκ νέου για τον ΠΑΟ, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε. Σίγουρα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος εάν ξεχάσει την περσινή του χρονιά, είναι υγιής θα αποτελέσει εχέγγυο στα μετόπισθεν της ομάδας μας αλλά και μία αξιόλογη επιλογή στα στημένα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ