«Όταν έχεις ένα τρομερά αποτυχημένο προγραμματισμό την περασμένη σεζόν…»

Πέρσι έγιναν λάθη τα οποία πληρώσαμε πολύ ακριβά. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Παντελή στη ραδιοφωνική συχνότητα του Active, για τις μεταγραφές στην ομάδα μας, τονίζοντας παράλληλα πως ο περσινός αποτυχημένος προγραμματισμός είναι ένα επιπλέον πρόβλημα στο φετινό.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις και το ηχητικό αρχείο:

Για τον προγραμματισμό: Δεν υπάρχει δυστοκία, όταν έχεις ένα τρομερά αποτυχημένο προγραμματισμό την περασμένη σεζόν, υπάρχουν διπλά προβλήματα. Ένα είναι να καθαρίσεις την προηγούμενη χρονιά και να σχεδιάσεις την επόμενη. Πρέπει να λύσεις ταυτόχρονα 2 προβλήματα και για αυτό πάμε αργά και σταθερά. Χρόνος υπάρχει, τελειώσαμε τέλος του Μάη. Αρχίσαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές που έπρεπε να φύγουν, σίγουρα ακόμη αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα και ταυτόχρονα πήραμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν ακόμη μέρες και θα είμαστε όταν πρέπει έτοιμοι.

Για τις μετεγγραφές: Πέρσι έγιναν λάθη τα οποία πληρώσαμε πολύ ακριβά. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον –εν εξελίξει- τρεις προτάσεις σε ποδοσφαιριστές και αναμένουμε την κατάληξη τους. Έχουμε αποσύρει το ενδιαφέρον μας για τον Ρόδας. Είχαμε καταλήξει κάπου, όμως μετά παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα, τα οποία δεν είχαμε κάθε χρόνο να τα επαναλαμβάνουμε.

Για τον Αρούς: Έχουμε πει ότι περιμένουμε ακόμη 1-2 μέρες. Περιμένουμε άμεσα την απάντηση του.

Για τον Καμπρέρα: Η εμπειρία μου για το ποδόσφαιρο μου έχει επιτρέψει να συναντήσω στο παρελθόν και παρόμοιες καταστάσεις. Ένας ποδοσφαιριστής που είχαμε ένα κακό πέρασμα από την ομάδα σε μία κακή χρονιά, θέλει να υπερασπίσει τον εαυτό του. Είμαστε απογοητευόμενοι και από την προσφορά τους και από τη συμπεριφορά τους. Είναι αχρείαστες οι αλληλοκατηγορίες γιατί μας προσβάλει και σαν ομάδα και σαν χώρα. Θα περιμένω να δω τον επόμενο του προορισμό για να δω αν είμαστε είχαμε το λάθος. Δεν είναι το θέμα των κατηγοριών, όμως είχαμε άσχημη χρονιά για την ομάδα και αυτό που με ενόχλησε ιδιαίτερα με τον ποδοσφαιριστή ήταν όταν μετά την ήττα από τον Απόλλωνα (6-0) ο ίδιος προτίμησε να βγει έξω σε εστιατόριο σαν μην συνέβαινε τίποτα. Κάποια θέματα παρουσιάζουν χαρακτήρα και βγάζουν ένα κακό πρόσωπο.

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές: Ο Νικόλας Ματθαίου είναι μία περίπτωση και μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσουμε αν θα μπορούμε να τον φέρουμε μαζί μας. Υπάρχει έδαφος και ακόμη υπάρχουν συζητήσεις. Συν ακόμη ένα δύο νεαρούς εξελίξιμους, νομίζω θα έχουμε περισσότερους Κύπριους στην ομάδα.

Για την περσινή σεζόν: Θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία δεν θα περάσει τα ίδια τα περσινά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ