Τι μας δίνει η μεταγραφή Αβραάμ

Αναμφίβολα, η μεταγραφή Αβραάμ στην Ανόρθωση ενισχύει σε σημαντικό βαθμό το ήδη ποιοτικό ρόστερ της ομάδας. Η Μεγάλη Κυρία εντάσσει στο δυναμικό της ένα ποδοσφαιριστή που παίζει ολόκληρη την αριστερή γραμμή και θα δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις. Ιδιαίτερα με το πρόβλημα καρτών που αντιμετωπίζουμε, η μεταγραφή Αβραάμ παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Ο Κύπριος άσος έρχεται στην ομάδα μας κυρίως για την θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού, καθώς ο Λέβι αναζητούσε ένα ποδοσφαιριστή στην συγκεκριμένη θέση με επιθετικές αρετές. Τον ποδοσφαιριστή αυτό τον βρήκε στο πρόσωπο του Αβραάμ, η μεταγραφή του οποίου δεν προϋποθέτει να φύγει κάποιος από την ομάδα όπως θα γινόταν σε περίπτωση που φέρναμε ξένο. Κάτι το πολύ σημαντικό, καθώς η Ανόρθωση εντάσσει στο ρόστερ της ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή χωρίς να πρέπει να θυσιαστεί κάποιος άλλος. Και ποιοτικά αλλά και ποσοτικά, η ομάδα μας είναι κερδισμένη.

Επίσης, ο Αβραάμ θα κληθεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, η οποία είναι και η κανονική του θέση. Μπορεί η θέση να είναι «καπαρωμένη» από τον Λαβόρδε, όμως είναι ευτυχές το ότι υπάρχει η εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ο Λαβόρδε για κάποιο λόγο δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε παιγνίδι, όπως για παράδειγμα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα λόγω καρτών.

Επίσης, ο Κύπριος διεθνής είναι ο μόνος αριστεροπόδαρος ακραίος επιθετικός που έχει η ομάδα αυτή την στιγμή, και έτσι σε περίπτωση που κληθεί να αγωνιστεί σε αυτή την θέση, τότε θα δούμε και νέα στοιχεία στο παιγνίδι της Ανόρθωσης. Ο Αβραάμ είναι ένας από τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές, βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία, και έχει αρκετά να δώσει στην ομάδα μας στην συνέχεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ