Νέα μεταγραφή: Παναγιώτης Λινάρδου

Σε νέα μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας, καθώς σε μία μεταγραφική κίνηση για το μέλλον, απέκτησε τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λινάρδου, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία και στην ομάδα της ΑΕ Ζακακίου. Μέχρι στιγμής πέτυχε 8 τέρματα, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο για 1+4 χρόνια και θα ενσωματωθεί με την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Η ανακοίνωση απόκτησής του από την επίσημη Ανόρθωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σας ενημερώνει ότι μέσα στα πλαίσια της πολιτικής του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, για ενίσχυση της ομάδας μας για το μέλλον, προχώρησε σε απόκτηση του Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λινάρδου για το καλοκαίρι.

Ο Παναγιώτης Λινάρδος είναι 21 χρονών (08/07/1991), αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία με την ομάδα της ΑΕΖ Ζακακίου. Με τα 8 τέρματα που πέτυχε μέχρι στιγμής με την ομάδα του Ζακακίου βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Β’ κατηγορίας. Ο Λινάρδος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Σωματείο μας διάρκειας 1+4 χρόνια και θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι.

Ο Παναγιώτης Λινάρδος, όπως και όλες οι υπόλοιπες μεταγραφές που θα ακολουθήσουν θα δώσουν το παρόν τους στο “FAN DAY” που θα γίνει την Τετάρτη 30/01 από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 στις εγκαταστάσεις του “Αντώνης Παπαδόπουλο»”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ