Ανόρθωσις 7 – 0 ΑΜΕΚ Καψάλου: Πρώτο βήμα με εφτάρα

Με σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, η Ανόρθωση πέτυχε τη μια από τις δύο νίκες που χρειάζεται απέναντι στην ΑΜΕΚ, στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Η «Μεγάλη Κυρία» μπήκε με το δεξί στη δεύτερη φάση του φετινού μαραθωνίου, δείχνοντας ότι αποτελεί το απόλυτο φαβορί του ζευγαριού, κρατώντας παράλληλη το μηδέν παθητικό.

Μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα άρχισε ο χορός των τερμάτων με δράστη τον Φελιπίνιο που έκανε το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κόκκινος αύξησε το δείκτη του σκορ σε 2-0. Στο 13ο λεπτό ο Φελιπίνιο έφτασε στο δεύτερο γκολ της βραδιάς μετά από συνδυασμό με τον Χαρή κάνοντας το 3-0, ενώ στο 18ο λεπτό ο Κουππαρής με ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του για να στείλει την Ανόρθωση στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 4-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν μειωμένος με την ομάδα μας να περιορίζεται σε διαχείριση του σκορ και τον προπονητή να μοιράζει χρόνο συμμετοχής σε όλην την αποστολή. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ραφίνια πέτυχε το γκολ της βραδιάς στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το σώμα του τερματοφύλακα από πλάγια θέση για το 5-0. Αμέσως μετά ο εκτελεστής μετατράπηκε σε δημιουργό σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Φελιπίνο που έκανε τα προσωπικά του γκολ τρία, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 6-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε λίγο πριν το φινάλε ο Φουμάσα που έψαξε μετά μανίας το γκολ, δεχόμενος την ασσίστ από τον νεαρό Λουκά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ