Νίκη με τις… ρεζέρβες

Παίζοντας απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Ολυμπιάδα Νεαπόλεως, ο Μάριος Κοντός αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρότερους πετοσφαιριστές της ομάδας μας, με τους Σαββίδη, Παναγιωτίδη, Αγαθοκλέους και Χαραλαμπίδη (λίμπερο) να πλαισιώνουν τους Κοντό, Γεωργίου και Χρυσοστόμου, στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.

Το πρώτο σετ κύλησε… ήρεμα για τη Μεγάλη Κυρία, που το πήρε στο ρελαντί με 25-14. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς οι πετοσφαιριστές μας φάνηκαν να χαλαρώνουν, ενώ οι της Ολυμπιάδος να πιστεύουν περισσότερο στο θαύμα, ότι δηλαδή μπορούν να φτάσουν στην πρώτη τους φετινή νίκη! Το δεύτερο σετ πήγαινε πόντο-πόντο, με την ομάδα μας να το κατακτά τελικά, δύσκολα, με 25-23.

Πραγματικό ντέρμπι έγινε στο τρίτο σετ. Η Ολυμπιάδα ήταν αρκετά αποφασισμένη, δυναμική, μαχητική και έφτασε να προηγείται με 22-24! Κάπου εκεί ο Μάριος Κοντός επιστράτευσε τους Πλατρίτη και Οικονομίδη, με τη συνδρομή του αρχηγού να είναι καταλυτική,προκειμένου να κερδηθούν οι κρίσιμοι πόντοι και το σετ με 28-26.

Σε συνδυασμό με το άλλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της τετράδας όπου η ΑΕΚαραβά κέρδισε με 2-3 τη Ν. Σαλαμίνα, η ομάδα μας αποσπάστηκε ξανά μόνη, πρώτη στη βαθμολογία με 22 βαθμούς, έναντι 21 της Σαλαμίνας και του Καραβά που ισοβαθμούν στη δεύτερη και τρίτη θέση.

Τα σετ: 25-16, 25-23, 28-26

Ανόρθωσις(Μάριος Κοντός): Αγαθοκλέους, Κοντός, Παναγιωτίδης, Γεωργίου, Σαββίδης, Χρυσοστόμου, Χαραλαμπίδης(λίμπερο), Οικονομίδης, Πλατρίτης
Ολυμπιάδα(Κώστας Φαούτας): Κυριάκου, Ευριπίδου, Φαούτας, Λοϊζου, Σπανιάς, Αναστασιάδης (λίμπερο) Παπαστεριανός

Θυμίζουμε ότι συνεχίζεται η πώληση του ημερολογίου “Ανόρθωσης 2013”, στο οποίο περιλαμβάνονται οι φωτογραφίες όλων των τμημάτων πετόσφαιρας του σωματείου μας. Το ημερολόγιο πωλείται προς €5 και διατίθεται στην μπουτίκ της ομάδας μας στο Θεμιστόκλειο.

Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά από το Ανόρθωσις24, στα πλαίσια των μεταδόσεων από το Θεμιστόκλειο. Μπορείτε να το δείτε σε επανάληψη πιο κάτω. Δηλώσεις στο τέλος της μετάδοσης, έκανε ο νεαρός πετοσφαιριστής μας Αυγουστίνος Σαββίδης, που ντεμπούταρε σήμερα με την πρώτη ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ