Ανόρθωσις Φούτσαλ:Γουστάρει τα θρίλερ και το δείχνει

Με δραματικό τρόπο λύγισε την αντίσταση της Α.Μ.Ε.Κ  η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης, νικώντας την με 4-3. Παρόλο που η διάφορα δυναμικότητας είναι μεγάλη, η ομάδα μας λόγω κυρίως της ατυχίας τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Α.Μ.Ε.Κ όμως στο τέλος πήρε την νίκη και αυτό είναι που μετρά.

Από την αρχή του ματς η Ανόρθωσις επέβαλε τον ρυθμό της, κλείνοντας τον αντίπαλο στο δικό του μισό, ωστόσο ήταν η Α.Μ.Ε.Κ που με την παρέλευση 20 λεπτών παιχνιδιού κατάφερε και πήρε κεφάλι στο σκορ. Η αντίδραση από την ομάδα μας ήταν άμεση και ο Κουννάς με διαγώνιο σουτ έφερε το παιχνίδι στο ίσα.

Παρόμοιο σκηνικό έμελλε να έχει και το β’ ημίχρονο, εκεί που η ομάδα μας πίεζε και έχανε ευκαιρίες για να βάλει δεύτερο γκολ ήταν η Α.Μ.Ε.Κ κέρδισε έμμεσο φάουλ και παρά το γεγονός ότι αποκρούστηκε αρχικά, στην πορεία της φάσης, κατόπιν κωλυσιεργίας και απύθμενης  τύχης του αντιπάλου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα δίνοντας έτσι εκ νέου το προβάδισμα στην Α.Μ.Ε.Κ. Το γκολ λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα μας, καθώς έντεινε τις επιθετικές προσπάθειες που επιχειρούσε που είχαν ως αποτέλεσμα σωρεία χαμένων ευκαιριών  και όχι μόνο καθώς ο Δημητρίου στα μέσα του β’ ημιχρόνου με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Α.Μ.Ε.Κ.

Στην συνέχεια το  Κοινοτικό ήταν κεκλιμένο επίπεδο καθώς  στην κυριολεξία κατηφόρισε προς την εστία της Α.Μ.Ε.Κ, ο  αντίπαλος τερματοφύλακα συνέχιζε το ρεσιτάλ αποκρούσεων ωστόσο λίγο πριν το τέλος σε μια ασταθή  απόκρουση του, από σουτ του Δημητρίου, ο Χαρή με κοντινή προβολή έδωσε για πρώτη φορά στο προβάδισμα στην ομάδα μας. Προβάδισμα το οποίο εδραιώθηκε λίγο πιο μετά, όταν στην προσπάθεια της Α.Μ.Ε.Κ να ισοφαρίσει ανέβηκε όλη η ομάδα στην δική μας εστία, έτσι ο Μάμας αφότου έκλεψε την μπάλα  εκμεταλλεύτηκε  στο έπακρον την κάθοδο αυτή και με μακρινό σουτ σημείωσε το 4-2. Στην εκπνοή του αγώνα οι αντίπαλοι μείωσαν σε 4-3.

Έστω και δύσκολα ο στόχος της νίκης επιτεύχθηκε, νίκη η οποία μας φέρνει ένα βήμα πριν την άνοδο στην β’ κατηγορία. Άπαντες στο τμήμα γνωρίζουν πως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν, η προσπάθεια που καταβάλουν είναι αξιέπαινη και είναι καθήκον του κάθε αγνού Ανορθωσιάτη να την στηρίξει. Όνειρο μας και όραμα μας να βλέπουμε την ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ να πρωταγωνιστεί παντού, γιατί πολύ απλά η ιστορία της, της ορίζει τον δρόμο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ