«Η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα είναι φανταστική» (βίντεο)

Δηλώσεις για λογαριασμό του balla.com.cy παρέθεσε ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός της Ανόρθωσης, Φελίπε Ολιβέιρα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του και δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Όλοι μου έλεγαν πως η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα, ωστόσο άλλο να σου το λένε και άλλο να το βλέπεις από μόνος σου, αναφέρει στις δηλώσεις του στο Balla, ο Φελίπε Ολιβέιρα.

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος, ευχαρίστησε όλους που τον βοήθησαν στη γρήγορη προσαρμογή του αλλά και τον κόσμο της ομάδας για τη συνεχή στήριξη προς τους ποδοσφαιριστές.

Το σχόλιο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:
«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Ξέραμε πως είχαμε το πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι, όμως έπρεπε να αποδώσουμε γιατί έχουν καλή ομάδα. Πάντα τα παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ, είναι ντέρμπι, επειδή οι δύο ομάδες εδρεύουν στην ίδια πόλη. Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις δυνατούς αντιπάλους. Ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για εμάς, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το κύπελλο, για εμάς, για το σύλλογο για τον κόσμο. Θα το διασκεδάσουμε απόψε, ωστόσο από αύριο ξεκινούμε δουλειά γιατί την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και πρέπει να παλέψουμε προκειμένου να διατηρηθούμε σε καλό δρόμο».

Για την προσωπική του απόδοση:
«Αισθάνομαι χαρούμενος κάθε φορά που βοηθώ την ομάδα. Με το που ήρθα, με καλωσόρισαν όλοι και με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα κάτι για το οποίο τους ευχαριστώ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι φανταστικοί, το προσωπικό του συλλόγου με βοήθησε πάρα πολύ και προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό για να προσφέρω τα καλύτερα στην ομάδα και στο σύλλογο και ελπίζω να βοηθώ κάθε φορά που αγωνίζομαι».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ανόρθωση, στον ενάμιση μήνα παρουσίας του:
«Είδα ξεκάθαρα πως η Ανόρθωση είναι μία μεγάλη ομάδα, όταν έφθασαν όλοι μου το έλεγαν πως πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, όμως άλλο πράμα είναι να το λες και άλλο να το βλέπεις. Από το πρώτο παιχνίδι είδα ξεκάθαρα πως η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα, γιατί η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα είναι φανταστική, είτε παίζουμε εκτός έδρας είτε παίζουμε εντός έδρας, αισθανόμαστε την υποστήριξη από τους οπαδούς μας. Όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για το σύλλογο και όλοι κυνηγούν την επιτυχία για το σύλλογο».

Το μήνυμα προς τον κόσμο:
«Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη και να συνεχίσουν έτσι. Είναι ο δωδέκατος μας παίκτης, είναι πολύ σημαντικοί και όταν χρειαζόμαστε στήριξη για να τα πάμε καλύτερα, μας τη δίνουν και πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ για την παρουσία τους.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ