Σκοπελίτης στο Anorthosis24: «Προηγείται το Κύπελλο» (βίντεο)

Στο Anorthosis24 μίλησε μετά την χθεσινή προπόνηση, ο αμυντικός χαφ της ομάδας Γιάννης Σκοπελίτης. Ο Ελλαδίτης μας είπε μερικά λόγια για το σημερινό παιγνίδι Κυπελλου με την Αλκή αλλά και για το ντέρμπι που έρχεται με την Ομόνοια. Δείτε το βίντεο:

Η ισοπαλία με τον Απόλλωνα σας επηρέασε ψυχολογικά;

Σίγουρα μας επηρέασε ψυχολογικά γιατί το παλέψαμε πολύ αν και ήταν άσχημα τα πράγματα με την αποβολή από το πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε πολύ την νίκη, να ανεβάσουμε τη ψαλίδα της βαθμολογίας από το δεύτερο, από εκεί και πέρα όμως είναι φυσιολογικό και αυτό το αποτέλεσμα. Θα έρθει κάποτε και η αποτυχία, συνεχίζουμε όμως.

Πως βλέπεις το παιχνίδι με την Αλκή;

Το βλέπουμε όπως όλα! Ο θεσμός του κυπέλλου είναι πολύ σημαντικός για εμάς και θέλουμε να προχωρήσουμε. Ο στόχος είναι εφικτός και πρέπει να παίξουμε με όλη μας τη σοβαρότητα και τη δύναμη για να πάρουμε την πρόκριση.

Και μετά ακολουθεί Oμόνοια…

Σαφώς. Αυτή τη στιγμή δε σκεφτόμαστε την Ομόνοια. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και θέλουμε να το κερδίσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας, να διατηρήσουμε το αήττητο και να αυξήσουμε τη διαφορά από τον δεύτερο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, το κύπελλο.

Κάτι για τη φετινή σου παρουσία;

Προσωπικά αυτό που ήθελα έγινε. Επέστρεψα στην αγαπημένη μου ομάδα, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Η ομάδα πάει πολύ καλά και εύχομαι να συνεχίσω εδώ πέρα.

Είσαι 35 ετών, νιώθεις δυνατός και για του χρόνου;

Νομίζω είμαι δυνατός, αλλά αυτά δεν είναι για να τα συζητάμε τώρα, θα δούμε. (γέλια )

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ