Θέλει να τους περιορίσει το κέντρο (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Το μεγαλύτερο τεστ στην δεύτερη εποχή του Λέβι δίνει αύριο η Ανόρθωση. Η ομάδα αγωνίζεται στο ΑΕΚ Αρένα για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλου, ενός θεσμού που την ενδιαφέρει άμεσα μιας και είναι ο μόνος που μπορεί να της φέρει διάκριση.

Μετά από το σερί νικών και την καθιέρωση στην 6η θέση, η Ανόρθωση θα δώσει όλες τις δυνάμεις τις στο κύπελο ελπίζοντας πως θα φτάσει μέχρι το τέλος έπειτα από απουσία 8 ποδοσφαιρικών σεζόν.

Ο Ισραηλινός τεχνικός ίσως και για πρώτη φορά φέτος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του και ως εκ τούτου μπορεί να παρατάξει την ομάδα του με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το θετικό αποτέλεσμα μέσα από τις διπλές αναμετρήσεις.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας θεωρούμε πως θα υπάρξει επιστροφή Σιβού πλάι στον Ερέρο ενώ στα άκρα θα παραταχθούν οι Γκάμπριελ στο δεξί και Σάντος στο αριστερό.

[vfv id=”107″]

Στον χώρο του κέντρου δύσκολα θα δούμε τον Ράγιος σε ρόλο επιτελικού και αυτό γιατί η δύναμη της ΑΕΚ είναι στον εν λόγω χώρο και έτσι θεωρούμε πως ο Λέβι θα προσπαθήσει να περιορίσει την γραμμή τους με τους Ζοάο Βίκτορ, Νίκολα Μίτροβιτς και Οικονομίδη να συνθέτουν την γραμμή.

Στην επίθεση τώρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείτε η παρουσία του Άλβες στην κορυφή της μετά και από το χατ τρικ που σημέιωσε, με τις δυο άλλες θέσεις στα άκρα να καταλήγουν σε Ράγιος στα δεξιά και Καλό στα αριστερά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ