Τυχόν πανικός θα είναι καταστροφικός

Η ισοπαλία από τον Απόλλωνα έφερε σε αρκετούς οπαδούς της ομάδας μας την ανησυχία ότι οι παίχτες μας θα φανούν ιδανικοί αυτόχειρες και ότι από μόνοι τους θα καταστρέψουν τα όσα με πολύ κόπο έκτισαν μέχρι σήμερα.

Εμείς δεν εθελοτυφλούμε και ούτε προσπαθούμε να αποπροσανατολίσουμε τον κόσμο της ομάδας ότι το αποτέλεσμα της Κυριακής  ήταν απλά συμπτωματικό απόρροια των πολλών χαμένων ευκαιριών ειδικότερα στο τέλος. Ναι, χαραμίσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Ίσως κάναμε το χειρότερο 45λεπτο της φετινής περιόδου. Όμως αυτό που κρατάμε είναι το απίστευτο πάθος που επέδειξε η ομάδα μας ειδικότερα το τελευταίο μισάωρο του αγώνα που αν και με αριθμητικό μειονέκτημα κατατρόπωσε τον Απόλλωνα.

Αν η εμφάνιση του τελευταίου μισάωρου με τον Απόλλωνα επαναληφθεί και στους δύο πολύ κρίσιμους αγώνες με ΑΛΚΗ και Ομόνοια τότε η ομάδα θα βρεθεί στους 8 του κυπέλλου και θα διατηρήσει την απόσταση των 6 βαθμών από το Αποελ που θα παίξει το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τον Ολυμπιακό.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν και αυτοί σαν πρωταθλητές και να ωθήσουν την ομάδα μας να επιστρέψει στις γνώριμες της εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τυχόν γιουχαΐσματα για αυτήν την ομάδα που μετρά το εκπληκτικό στοιχείο των 15 κερδισμένων αγώνων και 3 ισοπαλιών, της καλύτερης επίθεσης και καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος θα είναι καταστροφικό.

Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Είναι άνθρωποι και έχουν ψυχολογία και τώρα είναι η ώρα να τους στηρίξουμε όλοι μηδενός εξαιρουμένου σε αυτή την κρίσιμη καμπή τους πρωταθλήματος. Μάτωσαν μέχρι τώρα και δικαιούνται την αμέριστη συμπαράστασή μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ