Η επόμενη μέρα

Μια αγωνιστική η οποία δεν θα αργήσει να ξεχαστεί από όλους. Ναι μεν για εμάς να ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να αποσπαστούμε από τον δεύτερο στο +8, εν τούτοις όμως δεν χάθηκε και ο κόσμος με την ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα. Με την ΑΕΛ χθες να συμβιβάζεται και αυτή στο 1-1 με τον Ολυμπιακό, η 18η αγωνιστική θα ξεχαστεί γρήγορα απ’όλους αφού κανείς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των άλλων στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Η επόμενη μέρα, βρίσκει την ομάδα μας εκεί που την άφησε η περασμένη εβδομάδα. Μόνη, πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +6 από τον δεύτερο, αήττητη, ζωντανή και καθοδόν για την επίτευξη των στόχων της. Η αγωνιστική αυτή δεν ήταν πλήγμα για την ομάδα μας, αλλά για τους υπόλοιπους αφού δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το “στραβοπάτημα” μας έστω και αν αγωνίζονταν μια μέρα προηγουμένως.

Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα. Με δέκα ποδοσφαιριστές στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν τον Απόλλωνα να μοιάζει σαν ομαδούλα. Με αριθμητικό πλεονέκτημα ο Απόλλωνας, απλά ήταν κομπάρσος στο γήπεδο. Παρακολουθούσε απλά το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που παρουσίασε η ομάδα μας στα τελευταία 25 λεπτά. Δεν ήταν αρκετά όμως για να πάρουμε τη νίκη.

Τελείωσε η αγωνιστική, ξημέρωσε Δευτέρα και όλα τα ίδια έμειναν. Και με νίκη χθες τίποτα δεν θα άλλαζε απλά θα αποκτούσαμε σημαντικό προβάδισμα. Τίποτα δεν έγινε. Είμαστε πρώτοι, στο +6, βλέπουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας μας πρώτα με την Αλκή για το κύπελλο και μετά με την Ομόνοια στη Λευκωσία. Μέχρι το Μάη… κάντε υπομονή!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ