Ποιο ΓΣΠ; Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» το καλύτερο γήπεδο στην Κύπρο! (βίντεο)

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς στην ερώτηση του Στέλιου Παπαμωϋσεως για το καλύτερο γήπεδο. Ο παλαίμαχος Σέρβος ποδοσφαιριστής, ήταν αφοπλιστικός με το υπόλοιπο πάνελ, τον Γιώργο Ιωσηφίδη που διετέλεσε παίκτης της ομάδας μας για μία τριετία και τον Μάριο Ηλία του ΑΠΟΕΛ, να συμφωνούν πλήρως με την επισήμανση του Βέσκο.

Το καλύτερο γήπεδο στην Κύπρο το «Αντώνης Παπαδόπουλος», είναι πραγματική έδρα ήταν το αρχικό σχόλιο του Μιχαήλοβιτς, που στην πορεία αναφέρθηκε στις ατομικές επιδόσεις του, όταν αγωνίστηκε στην Ανόρθωση. Ο Γιώργος Ιωσηφίδης τόνισε πως το «Αντώνης Παπαδόπουλος», είναι ότι καλύτερο για τον ποδοσφαιριστή να παίζει ποδόσφαιρο σαν γηπεδούχος, μιας και ο ποδοσφαιριστής ένοιωθε βασιλιάς και ευχαριστιόταν την ατμόσφαιρα και τόνισε πως η Ανόρθωση πρέπει να εκμεταλλευτεί εκ νέου την έδρα της.

Ο Μάριος Ηλία τόνισε πως χαιρόταν να παίζει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Εθνική, γιατί ένοιωθες την έδρα. Τόνισε χαρακτηριστικά πως ήταν η πιο δύσκολη έδρα που πήγαινε με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στο τέλος εξέφρασε την επιθυμία όπως και το ΑΠΟΕΛ να είχε παρόμοιο γήπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ