Παραπληροφόρηση – γατάκια – κάρβουνο – απολογία καμία!

Τις τελευταίες ώρες διαβάσαμε πολλά, που δεν μας αρέσαν καθόλου, από την πλειονότητα των αθλητικών ιστοσελίδων.

Δεν θα αναφέρουμε ονόματα, ούτε πρόκειται  να περιαυτολογήσουμε αλλά ο κόσμος της Ανόρθωσης αξίζει και δικαιούται περισσότερο σεβασμό και τα ΜΜΕ οφείλουν να έχουν την απαραίτητη δεοντολογία.

Έχουμε και λέμε, σε ιστοσελίδα ψες και μετά που ήδη διέρρευσε η είδηση πως υπήρχε εμπλοκή στο θέμα Αντάλ, μπήκε άρθρο με τον τίτλο Ρουμάνος, μας διαβεβαίωναν και μας καθησύχαζαν πως τα χαρτιά του Αντάλ θα έφθαναν Δευτέρα βράδυ. Το άρθρο διαγράφηκε, απολογία καμία.

Σήμερα το πρωί, μπήκε άρθρο ενυπόγραφο που μας έλεγε αποκαλυπτικές πληροφορίες, πως ο Αλβές δεν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι είτε πρωταθλήματος είτε κυπέλλου. Στην πορεία το άρθρο έγινε ανυπόγραφο και το περιεχόμενο τροποποιήθηκε μερικώς.

Ψες ιστοσελίδα μας είπε πως η ομάδα μας αποδέχθηκε τους όρους της ΑΕΚ και ο Άλβες να μην αγωνιστεί στα μεταξύ μας παιχνίδια. Σήμερα και μετά την ανακοίνωση της ομάδας μας, απολογία για την παραπληροφόρηση δεν πήραμε…

Άλλη ιστοσελίδα μας είπε πως πέρασε ο όρος της ΑΕΚ, δηλαδή είτε σε κύπελλο είτε σε πρωτάθλημα ο παίκτης να μην έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, ακόμη και τώρα μετά την ανακοίνωση της ομάδας μας, δεν είδαμε να μας απολογούνται.

Μαγκιά θα ήταν, όπως με τόση ευκολία κυνηγούν το αποκλειστικό και ακολούθως ευλογούν τα γένια τους με τις επιβεβαιώσεις τους, μπράβο τους και δικαίωμα να πανηγυρίζουν, να απολογούνταν και για τα όσα γράφουν και δεν στέκουν, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο της ομάδας μας, επειδή δεν μπήκαν στον κόπο να διασταυρώσουν κατάλληλα μία είδηση.

Ούτε μαθήματα δεοντολογίας πρόκειται να κάνουμε, ούτε να δείξουμε στον καθένα πως να κάνει τη δουλειά του. Ωστόσο το σημειώνουμε και το υπερθεματίζουμε, ο κόσμος της Ανόρθωσης αξίζει και δικαιούται να τον σέβονται όλοι.

Με εκτίμηση,

Συντακτική ομάδα Anorthosis24.net

Συντακτική ομάδα Περήφανοι Ανορθωσιάτες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ