Ανόρθωσις 2 – 2 Ομόνοια: Με τέτοιο κόσμο, όλα τα μπορεί

Αν και στον πάγκο είχε μόλις πέντε ποδοσφαιριστές και βρέθηκε με δύο γκολ πισω στο σκορ, η Ανόρθωση έφτασε μια ανάσα από μια ανατροπή όμοια με αυτήν του περασμένου Ιανουαρίου. Βίκτορ και Καλδερόν με κεφαλιές ισοφάρισαν το 0-2 με το οποίο ο αντίπαλος προηγήθηκε, με τις ασσίστς να έρχονται από τα πόδια του Κολούνγκα που μπήκε ως αλλαγή. Δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο ο οποίος χειροκρότησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος του αγώνα.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση όταν μόλις στο 2ο λεπτό η άμυνα πιάστηκε κοιμώμενη και η Ομόνοια άνοιξε το σκορ. Λίγο μετά τη συμπλήρωση δέκα λεπτών ο Χρίστος Νικολαϊδης κατάπιε πέναλτι όταν ο Καλό ανατράπηκε από τον Παναγιώτου, ενώ στην συνέχεια της φάσης, Βίκτορ και Ερέρο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 19ο λεπτό ξανά ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός πλαγιοκόπησε αλλά η σέντρα του κατέληξε στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Οικονομίδης με καθοριστική παρέμβαση σταμάτησε τον Χριστοφή. Στο 36ο λεπτό ο Γκάμπριελ σημάδεψε τον Γκονσάλβες στο κενό χώρο αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 43ο με δυνατό σουτ ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Σημαντική ευκαιρία μόλις στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης σημειώθηκε για την Ανόρθωση με τον Καλδερόν να μη μπορεί εξ επαφής να σκοράρει. Στο 56ο λεπτό ο Γκονσάλβες εξέθεσε τον Βύντρα και έκανε τη συρτή μπαλιά από δεξιά με τον Καλό να μη μπορεί να μπει στην πορεία της μπάλας. Η ανούσια υπεροχή της Ανόρθωσης συνεχίστηκε αλλά για άλλη μια φορά άλλος είχε την ουσία με την Ομόνοια να κάνει το 0-2 στο 65ο λεπτό. Η απάντηση ήταν σχεδόν άμεση με τον Βίκτορ στο 70ο λεπτό να μειώνει σε 1-2 μετά την εκτέλεση φάουλ του Κολούνγκα, ενώ από άλλη μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ισπανού, ο Καλντερόν με στριφτή κεφαλιά έκανε το 2-2. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόπριβετς πραγματοποίησε μια ασύλληπτη απόκρουση για να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ