Δεν κερδίσαμε ποτέ Ομόνοια και Νικολαΐδη!

Ένα σημαντικό στατιστικό αλιεύσαμε σχετικά με τα ντέρμπι Ανόρθωσης – Ομόνοιας και αντίστοιχα όταν αυτά διευθύνονται από τον Χρήστο Νικολαΐδη είτε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος είτε στο ΓΣΠ, άσχετα αν αυτοί που οδύρονται για τον ορισμό του από την ΚΟΠ είναι οι πράσινοι της Λευκωσίας…

Το στατιστικό – αρνητικό και αυτό – μαρτυρεί πως στις εν λόγω αναμετρήσεις ουδέποτε έφυγε η «Κυρία» με τους 3 βαθμούς. Σύμπτωση ή μη αποτελεί μια πρόκληση για την ομάδα του Λέβι.

Τα μεταξύ μας παιχνίδια τα οποία έκανε ο Νικολαΐδης:
Αρχικά, στις 25/09/2011 η Ανόρθωση με τον Στόϊλοφ στον πάγκο φιλοξενούσε την Ομόνοια του Νεόφυτου Λάρκου. Με γκολ του Φρέντι στο 45΄οι πράσινοι έφυγαν με το διπλό.

Επόμενο παιχνίδι αυτό του ΓΣΠ στις 09/05/2015… Ο Ανδρέας Μακρής είχε ισοφαρίσει το γκολ του Φοφανά όμως ο Κίρμ έδωσε τη νίκη στην Ομόνοια με γκολ στο 35΄. Ομόνοια και Ανόρθωση είχαν αντίστοιχα στον πάγκο του Καΐάφα και Πάους.

Η μοναδική φορά που η Ανόρθωση πήρε βαθμό κόντρα στην Ομόνοια με διαιτητή τον Νικολαΐδη ήταν στο παιχνίδι του ΓΣΠ στις 19/09/2015. Ο Κώστας Κΐάφας είδε τον Γιαν Κόπριβετς να κατεβάζει τα ρολά στους πράσινους.

Στις 06/03/2016 η «Κυρία» αντιμετώπιζε την Ομόνοια στο ΓΣΠ και με το καλημέρα δέχθηκε το γκολ από τον Μπαντιμπαγκά, το οποίο άνοιξε τον δρόμο στην Ομόνοια για άλλη μια νίκη με τελικό σκορ 3-0. Τα άλλα δυο γκολ σημείωσε ο Σέρινταν.

Το τελευταίο ματς πριν από το σημερινό που διεύθυνε ο Νικολαΐδης μεταξύ των δυο ομάδων ήταν στις 16/04/2016 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ασίς, Ράμος και Σέρινταν ήταν αυτοί που έγραψαν το 0-3 για την ομάδα του Μιλόγεβιτς κόντρα σε αυτή του Λάρκου…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ