Το αλλάζει ο Κάρβερ;

Φαίνεται να εγκαταλείπει το αγαπημένο του 4-4-2 με σχήμα ρόμβου στο κέντρο ο Άγγλος προπονητής της Ομόνοιας Τζόν Κάρβερ. Σχήμα που του έβγαινε όταν στην ενδεκάδα ήταν ο νεαρός Τουρέ που τώρα βρίσκεται στην Αφρική για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών με την εθνική της Μπουρκίνα Φασο.

Από τότε που έφυγε ο τουρέ η Ομόνοια παίρνει νίκες με τη ψυχή στο στόμα (Καρμιώτισσα – Άχνα) ενώ στα τρία τελευταία παιχνίδια με Απόλλωνα στο πρωτάθλημα και Εθνικό στο Κύπελλο δεν κατάφερε να κερδίσει.

Έτσι, λογικά… θα προβεί σε αλλαγή του συστήματος από 4-4-2 σε 4-3-3 με αλλαγές και σε πρόσωπα. Μια λογική εκτίμηση θέλει τους Παναγή κάτω από τα δοκάρια και τους Βύντρα Όρσουλιτς στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο θα παραταχθεί ο Καρλίτος ενώ στο αριστερό ο Σοϊλέδης.

Στον χώρο του κέντρου οι Κατελάρης και Μαργκάσα θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ. Τη θέση του επιτελικού μέσου για την Ομόνοια θα την επωμιστεί ο Σίλβα Κλέϊτον.

Στην επίθεση τώρα, Δημήτρης Χριστοφή στα δεξιά και Ματ Ντάρμπισίρ στην κορυφή είναι οι σίγουροι με την θέση στο αριστερό άκρο να καταλήγει μάλλον στον Σέρινταν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ