Τα λάθη, οι μεταγραφές, η καυτή ερώτηση για τον Κετσπάγια και ο κόσμος

Στο αποψινό δελτίο του Alpha μίλησε ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος τοποθετήθηκε για τους στόχους της ομάδας, τις μεταγραφές, τα λάθη του παρελθόντος, τον Κετσπάγια αλλά και για τον κόσμο.

“Θεώρησα ότι αφού χρονικά ήρθε η στιγμή που θα μπορούσα να βοηθήσω, ήταν υποχρέωσή μου να το κάνω”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Παντελή.

Για τους στόχους:

“Πρώτος στόχος είναι η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Δεν υπάρχει κάτι το μαγικό που μπορεί να γίνει, δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη αλλά με συνολική προσπάθεια πρέπει να πετύχουμε την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας”.

Για τα λάθη και τις ευθύνες:

“Είναι πολλά τα λάθη που μπορούμε να βρούμε αλλά είναι αχρείαστο. Ακόμα και αν τα βρούμε, ακόμα και αν τα πούμε, δεν αλλάζει κάτι”.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση:

“Πρέπει να τρέξουμε να προσθέσουμε ποδοσφαιριστές. Ήδη έχουμε συμφωνήσει με τον Γιαννούλη και έχουμε ακόμα 4-5 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα καταλήξουμε σε τρεις μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες”.

Για να πει ονόματα:

“Προτιμώ να μην πω γιατί δεν έχουμε καταλήξει οριστικά. Υπάρχουν παίκτες από διάφορες χώρες, είναι όλοι ξένοι”.

Για τον Κετσπάγια:

“Πάντα θα το λέω, ο Τιμούρ είναι ιστορία για την Ανόρθωση. Ο Τιμούρ πάντα θα αγαπά την Ανόρθωση και πάντα θα είναι έτοιμος να προσφέρει στην Ανόρθωση. Αυτή την στιγμή υπάρχουν κάποια δεδομένα στην ομάδα. Σίγουρα θα είναι ευχής έργον σε κάποια φάση ο Τιμούρ να είναι στην Ανόρθωση”

Αν μπορεί να επιστρέψει τον Μάιο:

“Δεν μπορούμε να προκαθορίσουμε. Μακάρι να γίνουν όλα όπως τα φτιάξει ο Θεός και να επιστρέψει ο Τιμούρ μια μέρα”.

Για τον κόσμο: 

“Πρέπει και ο κόσμος με την σειρά του να συνεισφέρει με το βροντερό παρόν του και την στήριξη, την ηθική πρώτο από όλα. Αυτό περιμένω απ’ όλους”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ