«Δεν υποτιμούμε τον Απόλλωνα»

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα. Τόνισε πως δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο μας, τον σεβόμαστε, αλλά είπε πως  σεβόμαστε περισσότερο την δική μας ομάδα που έδειξε ότι είναι ικανή να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

 «Θέλουμε την νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Είναι ένα ντέρμπι και φυσικά δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο μας, που το τελευταίο διάστημα δεν είχε και τα καλύτερα αποτελέσματα. Άλλωστε πάντα τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αν και σεβόμαστε τον Απόλλωνα, πολύ περισσότερο σεβόμαστε τη δική μας ομάδα που έδειξε ότι είναι ικανή να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Έτσι το ζητούμενο για μας είναι περάσουμε με επιτυχία και την αποστολή μας απέναντι στον Απόλλωνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να κάνουμε βημα-βήμα, για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Ο κ. Αλεξάνδρου έκανε αναφορά και στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως υπάρχει αρκετή κινητικότητα από τον κόσμο μας και ότι το Αντώνης Παπαδόπουλος θα γεμίσει την Κυριακή. «Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στον κόσμο μας είναι να αφήσει τον καναπέ και να γεμίσει το γήπεδο κάτι που το θέλουν και το ζητούν οι παίκτες», ανέφερε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ