Με αυτούς θέλει να κάνει τα δικά του (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Πρώτο ντέρμπι στο ΓΣΠ για τον προπονητή της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι στην επιστροφή του στον πάγκο της «Κυρίας» σε μια χρονιά που διαφέρει παρασάγγας από την προηγούμενη του θητεία τόσο σε ποιότητα ρόστερ όσο και μπάτζετ.

Παρόλα αυτά ο Ισραηλινός ανέλαβε το δύσκολο αυτό έργο και αύριο μεταβαίνει ξανά στο ΓΣΠ σε ένα γήπεδο «φιλόξενο» για αυτόν αφού πανηγύρισε σπουδαίες νίκες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια για να αντιμετωπίσει τους γαλαζοκίτρινους που όπως προαναφέραμε βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογία και με κίνητρο την κορυφή στο παγκύπριο πρωτάθλημα.

Στα θετικά πέραν της απουσίας του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες, Γκιγιέρμε Σάντος ο Ισραηλινός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Ως εκ τούτου κάτω από τα δοκάρια Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν οι Ερέρο με παρτενέρ του τον Ινίγο Καλντερόν ενώ στο δεξί της άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Γκάμπριελ. Στο αριστερό άκρο θεωρούμε πως η θέση θα καταληφθεί από τον Ρίος Ρέινα εν τη απουσία του Γκιγιέρμε Σάντος.

[vfv id=”91″]

Το σενάριο στην άμυνα δίνει το δικαίωμα στον Ρόνι Λέβι να τοποθετήσει τον Σιβού στο χώρο του κέντρου πλάι στον Bίκτορ και πίσω από τον Ράγιος που θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα στον άξονα.

Στην επίθεση τώρα, η ετοιμότητα του Καπρέρα θέτει εκτός ένα εκ των Ίσμα, Καλό και Κολούνγκα με τον τελευταίο να είναι αυτός που θα μείνει στον πάγκο. Άρα στο δεξί άκρο ενδεχομένως να βρεθεί ο Ίσμα και στο αριστερό ο Καρλίτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ