Πολυτάλαντος  ο Ροτάρου

Τις πρώτες του μέρες στην Ανόρθωση, διανύει ο Ράζβαν Ροτάρου. Ο Ρουμάνος ο οποίος αποτελεί επιλογή του Ρόνι Λέβι, συνεργάστηκε ξανά μαζί του όταν ο Λέβι ήταν στην Στεάουα.

Ο Ροτάρου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, στο παρελθόν διετέλεσε δίπλα από τον Μίχαϊ Στοικίτσα ως βοηθός, ενώ για δύο μήνες πέρσι ήταν στην Berceni ως πρώτος προπονητής.

Κατά την κοινή παρουσία τους στην Στεάουα, ο Ροτάρου έκανε τον αναλυτή, θέση για την οποία ο Λέβι ζήτησε άτομο, προκειμένου να αναλύει τον επόμενο αντίπαλο.

Παράλληλα ο Ροτάρου για πέντε χρόνια εργαζόταν ως δημοσιογράφος, ενώ φοίτησε και στη γυμναστική ακαδημία του Βουκουρεστίου. Μάλιστα, ο Ροτάρου σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ρουμανία, είναι διδακτορικός φοιτητής στο τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού.

Πέρα από τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις, ο Ροτάρου είναι γωνστός στη Ρουμανία και για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, αρραβωνιάστηκε πέρσι με την Ολυμπιονίκη Καμέλια Πότεκ, σχέση η οποία δεν μπορούσε να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας.

rotaru-trica
Στη φωτογραφία εδώ ο Ροτάρου φωτογραφίζεται με ένα παλιό γνώριμο, τον Εούγκεν Τρίκα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας, την περίοδο 2008-09.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ