ΑΕΚ 2 – 3 Ανόρθωσις: Απίστευτα τα κορίτσια! Που το πας τρέλανε και εμάς!

Νέα μεγάλη νίκη για τη γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης, που μετά το αήττητο του Απόλλωνα, έσπασε και το αήττητο της ΑΕΚ.

Σε ένα παιχνίδι που έσπαζε καρδιές, τα κορίτσια του Φοίνικα επιβλήθηκαν της ΑΕΚ στη ρωσική ρουλέτα του tie-break, με 3-2.

Με ενθουσιασμό μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα μας και κατάφερε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ. Είχε τον έλεγχο στο πρώτο σετ, το οποίο στο τέλος πήρε με 18-25, κάνοντας το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση της νίκης.

Το δεύτερο σετ, ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να το παίρνουν πόντο πόντο, με την ΑΕΚ στο τέλος να κερδίζει με 25-23 και να ισοφαρίζει το παιχνίδι.

Εκεί που όλοι περίμεναν να μιλήσει η εμπειρία της ΑΕΚ, γελάστηκαν. Τα κορίτσια του Φοίνικα, με καρδιά, πάθος και ψυχή, αποδίδοντας πολύ καλό βόλεϊ, πήραν το τρίτο σετ με 19-25 και συνάμα κέρδισαν το ψυχολογικό προβάδισμα για τη νίκη.

Το τέταρτο σετ, ήταν μία πραγματική διαφήμιση του αθλήματος. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφεραν να ξεφύγει στο σκορ και έτσι στο τέλος κρίθηκε στους 58 πόντους, με την εμπειρία της ΑΕΚ να μιλάει στα κρίσιμα σημεία και να το κερδίζει με 30-28.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ, τα κορίτσια του Σάσα Μπόσκοβιτς με περισσότερο ενθουσιασμό και ψυχραιμία, επιβλήθηκαν της ΑΕΚ με 15-11, κατακτώντας έτσι τη νίκη με 3-2 σετ.

Αυτή είναι η δεύτερη σερί νίκη της ομάδας μας, σε δεύτερο σερί ντέρμπι και δεύτερη σερί φορά κόντρα στα προγνωστικά. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους και την έλλειψη εμπειρίας, η ομάδα μας έχει την ποιότητα, έχει το ταλέντο, την καρδιά και τον ενθουσιασμό, στοιχεία που καταθέτει στο φιλέ και κερδίζει τους σαφέστατα πιο έμπειρους αντιπάλους της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Λ. Χόλοσι):Χαραλάμπους, Ιωάννου, Ντουντνίκοβα, Στυλιανού, Σκοτ, Ντούγκαν. Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Καρακώστα, Τσαγγαρίδου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Α. Μπόσκοβιτς):Βούκοβιτς, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Ε. Κολοκοτρώνη – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κοντού, Οικονομίδου, Κ. Γιασουμή, Κωνσταντίνου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ