Κανένας δεν τους σταματά

Με νέα νίκη συνέχισε η Ανόρθωση Αθήνας στο φοιτητικό πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά ήταν σειρά της ΕΠΑ, να υποκύψει στην ανωτερότητα της ομάδας μας.

Με σκορ 4-2 οι ποδοσφαιριστές μας πέρασαν και αυτό το εμπόδιο, αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκόρ, αφού μετά από λάθος στην άμυνα μας δεχτήκαμε το γκόλ από τον Χρυσό.

Η απάντηση ηρθε γρήγορα όμως με τον Σέργη Κυρατζή να σημείωνει το 1-1 και να βάζει ξανά την ομάδα μας στο παιχνίδι. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με σέντρα του Φάνου Κουννά, ο Αντώνης Χαλκάς διπλασίασε τα τέρματα με όμορφο πλασέ και έδωσε προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυναμικά και στο 60′ με εντυπωσιακό σουτ λίγο έξω από τη περιοχή, ο Χαλκάς σκόραρε και πάλι, γκολ το οποίο πανηγύρισαν έντονα οι παίχτες μας.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί και στο 75′ με εκπληκτική συνεργασία από τους Πίτσιλλο και Κυρατζή κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα γκόλ εδραιώνοντας έτσι την νίκη τους. Και ενώ όλα είχαν κριθεί η ομάδα της ΕΠΑ μείωσε στο σκορ με πέναλτι στο 80′ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Εντεκάδα: ΠΑΝΑΓΗ.Γ, ΠΑΠΑΔΑΜΟΥ.Ν, ΚΑΟΥΛΑΣ.Α, ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ.Σ, ΚΟΥΝΝΑΣ.Φ, ΒΑΡΝΑΒΑ.Κ, ΠΙΤΣΙΛΛΟΣ.Α, ΧΑΛΚΑΣ.Α, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.Κ, ΚΥΡΑΤΖΗΣ.Σ, ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ.Χ

Αλλαγές: (1) ΚΥΡΑΤΖΗΣ.Σ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ.Σ (2)ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.Κ-ΚΟΥΠΑΤΟΣ.Γ

Υ.Γ.: Φέρτε τον επόμενο τελειώσαμε από δω.

Άντρεα Ονησιφόρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ