Ντουάρτε: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου» (βίντεο)

Στο AnoMedia μίλησε το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας Ρούι Ντουάρτε. Στις δηλώσεις του, τόνισε πως ήρθε στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου και πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων. Αναλυτικά τι δήλωσε:

Διαβάστε επίσης την σκιαγράφηση του Ρούι Ντουάρτε από το Anorthosis24

Ρούι τι γνωρίζεις για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και για την Ανόρθωση;

«Ξέρω ότι το Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλό, έρχονται πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές με ποιότητα και το επίπεδο ανέβηκε. Ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια το Κυπριακό ποδόσφαιρο είχε καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη. Η Ανόρθωση είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο, έχει καλή παράδοση και τώρα είναι στην πρώτη θέση. Πιστεύω ότι ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την ομάδα μας;

«Ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Για εμένα θα είναι πιο εύκολο να παίξω καλά, επειδή η ομάδα ήδη παίζει πολύ καλά, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και φυσικά θέλω να πάρουμε το Πρωτάθλημα επειδή είναι πολύ σημαντικό για όλους».

Τι θέλεις να πεις στους οπαδούς μας;

«Θέλω να τους πω ότι θα δίνω τα πάντα σε όλους τους αγώνες και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα για να πάρει το Πρωτάθλημα. Για ‘μένα η ομάδα μας είναι η καλύτερη και αν πάρουμε το Πρωτάθλημα θα κάνουμε χαρούμενους του οπαδούς μας και τη διοίκηση αλλά και εμείς οι παίκτες θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να το πετύχουμε αυτό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ