Μπράβο ρε Ίσμα!

Σχεδόν ολοκληρωμένη εμφάνιση από τον Ίσμα Γκονσάλβες είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά και αυτός που έμεινε στο σπίτι στο παιχνίδι με τη Δόξα.

Ο επιθετικός από την Γουινέα Μπισσάου ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα, σκόραρε ένα υπέροχο – και πάλι – γκολ, ενώ αυτή την αγωνιστική «παρουσίασε» ότι έχει και ανασταλτικές δυνατότητες αφού αρκετές ήταν οι φορές που γύρισε πίσω, πίεσε τον αντίπαλο… κέρδισε την μπάλα και έδωσε σημαντικές βοήθειες.

Θα μπορούσε βέβαια να ήταν ολοκληρωμένη η εμφάνιση, αν γινόταν πιο ομαδικός σε 2-3 περιπτώσεις που προτίμησε να τελειώσει μόνος τις φάσεις, ενώ είχε τις επιλογές και τα στηρίγματα. Ας ευελπιστούμε πως αυτό θα το πράξει στην αμέσως επόμενη αγωνιστική που η ομάδα μας φιλοξενείται από τον Εθνικό στο Δασάκι.

Ο Ίσμα κατακρίθηκε έντονα τη φετινή χρονιά, μιας και όλοι τον περίμεναν καλύτερο στις προηγούμενες αγωνιστικές. Με την έλευση του Ρόνι Λέβι, ο επιθετικός από τη Γουινέα Μπισάου παρουσιάζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και δικαίως όλοι χαμογελούν στην ομάδα, γιατί γνωρίζουν τι μπορεί να προσφέρει ένας καλός και φορμαρισμένος Ίσμαηλ Γκονσάλβες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ