Τα δικά του ο Λέβι (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Την Δόξα Κατωκοπιάς φιλοξενεί η Ανόρθωση στον αγώνα που ανοίγει την δεύτερη μέρα της 10ης αγωνιστικής και που αρχίζει στις 16:00

Ο προπονητής της «Κυρίας» Ρόνι Λέβι στην πρεμιέρα του στον πάγκο της ομάδας εξέπληξε με το αρχικό του σχήμα μιας και προτίμησε τον Σιβού ως κεντρικό αμυντικό και τον Πελέ στο χώρου του κέντρου σε σχέση πάντοτε με τον προκάτοχό του, Αντόνιο Πούτσε.

Σχήμα που σε γενικές γραμμές του βγήκε αν και χρειάστηκε να κάνει και αλλαγές ώστε να γυρίσει και να κρατήσει το σκορ κόντρα στην Αναγέννησε που ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη και τελευταία ευκαιρία της στον αγώνα.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνα εικάζουμε πως θα διατηρήσει τον Σιβού πλάι στον Χεσούς Ερέρο. Γκάμπριελ και Σάντος θα βρίσκονται στα άκρα… στο δεξί και στο αριστερό αντίστοιχα.

[vfv id=”88″]

Στον χώρο του κέντρου και σε συνάρτηση με τις απουσίες στα άκρα της επίθεσης – Κολούνγκα και Καλό – λογικά θα παραταχθεί η ίδια τριάδα όπως και με την Αναγέννηση, με τους Ζοάο Βίκτορ, Πελέ και Οικονομίδη να παίρνουν τις 3 διαθέσιμές θέσεις.

Παρόμοια τα δεδομένα και στην επίθεση. Ουσιαστικά ο μόνος που μπορεί να αγωνιστεί στην θέση και είναι ετοιμοπόλεμος… είναι ο Φύτος Κυριάκου, έτσι ο Ισραηλινός τεχνικός  θα παρατάξει την ομάδα του με τους Ρούμπεν Ράγιος και Ίσμα στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα, και τον Καμπρέρα στην κορυφή της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ