Τώρα, προβληματίζονται στην ΚΟΠ

Έντονος είναι ο προβληματισμός στην ΚΟΠ, το αναφέρει κιόλας η επίσημη τους ανακοίνωση για την πληθώρα κόκκινων φακέλων που φθάνουν στα γραφεία της, την φετινή χρονιά, κάτι που θα συζητήσουν σε άτυπη συνεδρία στις 14/11 για να παρθούν μέτρα.

Το γεγονός είναι ότι την περσινή περίοδο υπήρξε ομάδα με 9 κόκκινους φακέλους καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου. Φέτος, μέχρι τώρα από την αρχή της περιόδου και σε 9 αγωνιστικές, 15 παιχνίδια κρίθηκαν από την UEFA ως ύποπτα για χειραγώγηση.

Στην ΚΟΠ, φυσικά κρατάνε και αρχείο. Μια ανασκόπηση στην περίοδο 2014 – 2015 όταν το πρωτάθλημα διεξαγόταν με 12 ομάδες θα δουν αν ήρθαν κόκκινοι φάκελοι ή και αν ήρθαν, πόσοι ήταν…

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στη σημερινή του Συνεδρία ασχολήθηκε με το θέμα της μαζικής αποστολής φακέλων από την UEFA για αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με έντονη την επιθυμία από όλους για λήψη δραστικών μέτρων με στόχο τον περιορισμό και αν είναι δυνατό, την εξάλειψη του φαινομένου.

Το θέμα θα συζητηθεί εκτεταμένα σε άτυπη Γενική Συνέλευση στις 14 Νοεμβρίου, με στόχο, να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα.

Της άτυπης Γενικής Συνέλευσης, θα προηγηθεί την ίδια μέρα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ