Η μοναδική αήττητη ομάδα!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

Τρεις αγώνες, τρεις νίκες για την ομάδα Νεανίδων Βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου! Τα κορίτσια μας συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους, ξεπερνώντας χωρίς απώλειες και το εμπόδιο της ΑΕΛ. Νίκησαν στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ) με 3-0 σετ (25-20, 25-17, 25-18) κι επιβεβαίωσαν τις μεγάλες τους δυνατότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Νεάνιδες της Ανόρθωσης είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Κόντρα στην ΑΕΛ, το συγκρότημα του Μιχάλη Φωτίου δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην καθαρή νίκη, ενώ ο προπονητής μας είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τις πλείστες από τις παίκτριές του και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα. Αγωνίστηκαν οι ακόλουθες παίκτριες: Κατερίνα Γιασουμή, Ελένη Κακουρή, Τζορτζίνα Γκορτούν, Ελένη Κολοκοτρώνη, Γεωργία Σταυρινίδου, Μαρίνα Κολοκοτρώνη, Βασιλεία Κωνσταντίνου (λίμπερο), Γεωργία Κωνσταντίνου, Νατάσα Γιασουμή, Θάλεια Χριστοπούλου, Αίγλη Ευγενίου.

Επόμενος αντίπαλος των Νεανίδων μας, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, ο Παφιακός στην Πάφο.

Το ερχόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου θα αρχίσουν τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παγκορασίδων και Κορασίδων. Οι ομάδες μας θα αντιμετωπίσουν στο Γήπεδο Κωνσταντινουπόλεως την Ένωση Νέων Αγίου Αθανασίου. Στις 13:00 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας των Παγκορασίδων και στις 14:00 ο αγώνας των Κορασίδων.

Πηγή:Anorthosis Women Volleyball Team

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ