«Κρύβει παγίδες»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο σύμβουλος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στο σημερινό παιγνίδι με την Αλκή. Τόνισε πως μας περιμένει δύσκολη αποστολή και ότι πάμε στο ΓΣΖ σοβαρά και προσγειωμένα.

«Η Αλκή παρουσιάζεται αλλαγμένη και με διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ. Οι τελευταίες επιτυχίες την έχουν βοηθήσει στον ψυχολογικό κομμάτι. Μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή. Είναι ένας αγώνας που κρύβει παγίδες. Θα έχουμε να υπερπηδήσουμε ένα ψηλό εμπόδιο. Παρά τις δυσκολίες, είμαστε αισιόδοξοι για τη νίκη. Σοβαρά, προσγειωμένα θα πάμε στο ΓΣΖ για να πάρουμε το τρίποντο».

Όσο για το εκτός έδρας σερί της ομάδας μας, τόνισε πως οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

«Είναι γεγονός. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Σε πολλά παιχνίδια έχουμε αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες., Βρήκαμε όμως τις λύσεις και τα καταφέραμε. Αυτή η ομάδα είναι του προπονητή. Όποιοι και αν αγωνιστούν, έχουν επίγνωση του ρόλου που έχουν να διαδραματίσουν στο παιχνίδι. Όποια απουσία και να υπάρχει είναι σημαντική. Είναι προβλήματα που θα βρούμε στο δρόμο μας. Θα υπάρξουν προβλήματα, αυτό είναι δεδομένο. Είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν πρέπει να το πληρώσει η ομάδα με βαθμολογικές απώλειες». 

Για την επιστροφή Βαλβέρδε, ανέφερε πως  «το ότι επιστρέφει είναι θετικό για την ομάδα. Είναι μια επιπλέον λύση. Η απουσία του δεν φάνηκε. Η ομάδα έχει δύο καλούς τερματοφύλακας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ