Αμφισβήτηση σε όλα τα επίπεδα!

Διοίκηση, τεχνικοί διευθυντές, προπονητές και ποδοσφαιριστές τέθηκαν σήμερα όλοι ανεξαιρέτως υπό αμφισβήτηση. Η ήττα με κατεβασμένα χέρια είτε με τη συμβολή του Μασιά, είτε όχι, δημιουργεί τεράστιο προβληματισμό μιας και οι δυσοίωνες προβλέψεις του καλοκαιριού, φαίνεται να γίνονται πραγματικότητα.

Η καθυστέρηση στην υλοποίηση του προγραμματισμού έφερε ακόμα και σήμερα ποδοσφαιριστή να ντεμπουτάρει στη βασική ενδεκάδα, ενώ ακόμη να δούμε αγωνιζόμενους παίκτες όπως οι Μπένετ και Κυριάκου. Ο προπονητής έχει δύσκολο έργο μιας και δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι με άλλους έπαιζε φιλικά και με άλλους επίσημα και δείχνει ανήμπορος τόσο να κτίζει ενδεκάδα, όσο και να διαχειριστεί τον εκάστοτε αγώνα. Οι δε δηλώσεις του μετά από κάθε αγώνα, δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά ως προς το που νομίζει ότι βρίσκεται.

Η διοίκηση είναι πρώτη στις νίκες αλλά απουσιάζει στις αποτυχίες, με το τραγικό στατιστικό των πέντε αποβολών σε ντέρμπι μέσα στο τρέχον έτος να λέει πολλά. Σήμερα η απογοήτευση μετατράπηκε σε πράξη και πλέον η εβδομάδα που ξημερώνει είναι εξαιρετικά δύσκολη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ