Άτε Ανόλα μου τζαι εννα μας τσακρίσουν

Εν γίνετε ρε! Βάλλουν τα παλιο-κύπελλα τους καθημερινή η ώρα 6:00 τζαι πρέπει να shιστούμεν να ξαπολύσουμεν δουλειές, οικογένεις, υποχρεώσεις να πάμε γήπεδο. Εν τους κανεί βάλλουν τζαι τους αγώνες πρωταθλήματος Δευτέρα σαμπώς τζαι ο υπόλοιπος κόσμος εν έσιει άλλη δουλειά να κάμει!

You know the drill:

-Μάστρε απόγευμα εννα φύω πιο γλήορα.

-Πάλε; Την τετάρτη έφυες που τες 5:30.

-Ε αφού βάλλουν τα μάτς καθημερινή

-Ε, καλά, εννα σου κόψω μισή μέρα άδεια.

– *&^$#@!@# …

Μετά, μπαίνεις στο αυτοκίνητο όπως είσαι, με το κουστούμι, με τη φόρμα, με την παραλλαγή, με τη στολή τζαι ξεκινάς όπως τον δαιμονισμένο να φκείς highway (στο background να παίζει το highway to hell των AC/DC )… Κολλάς μες την καταραμένη τη κίνηση έσιεις τζαι τα νεύρα της ημέρας (ιδιαίτερα αν εν Δευτέρα) τζαι ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ τελικά να φκεις του highway η ώρα 6:40… “Ου γμτ… Σε 20 λεπτά ξεκινά ο αγώνας” τζαι αρκέφκεις να βουράς όπως τον πελλό…

Καλά, εν ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΘΚΙΑ ΕΝ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΚΟΥΝ; ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΕΣ 5 ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΑ ΕΡΤΟΥΜΕ καταλιούμεν ενα καταραμένο πεζίνα, διούμεν μια φάουσα πας τα τίκετ του κάθε χωρκού που παίζουμε … Ε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ. Τζαι ΤΟΥΤΑ ούλλα γίνουνται για ΈΝΑ τζαι μοναδικό λόγο… Για να πιάνουν τα πορνοκάναλλα τους τηλεθέαση.

HELLO… TO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ εφτιάχτηκε για να ΠΙΕΝΝΕΙ ACTUALLY O KOΣΜΟΣ στο γήπεδο να απολαμβάνει το παιγνίδι, όι για να κάθετε έσσο ή στα καφέ σαμπώς τζαι θωρεί κανένα ^%$#-ριάλιτυ σώου!

Τέσπα… Εκάμαμεν νεύρα πριν ξημερώσει δευτέρα αλλά χαλάλι της Ανορθωσάρας γ@μώ τα. Εγώ εννα πάω τζαι ας μου κόψουν 250 μέρες που την άδεια. 2013… Η Χρονιά μας τζαι κανένας πο*στ*ς εν θα μου στερήσει την απόλαυση του κάθε αγώνα που διά η Ανορθωσάρα!

Διατελώ,

ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ: ΣΙΟΥΡΟ INFO. 100%: EΚΛΕΙΣΑΜΕΝ 2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΕΣ ανερχόμενα ταλέντα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου: Τον 19χρονο Αντώνη Χατζηαντονέβρεις, τον 22χρονο Μιχάλη Χατζηαντονείδες. Μεγάλοι παιχταράες. Καλωσορίσατε στην Οικογένεια της Ανόρθωσης!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ