Πριν το παιχνίδι με την ΑΕΖ, ο σύνδεσμος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης προχώρησε στη βράβευση του Αλέξανδρου Χαμπίδη πιο γνωστού ως Πάπυρος.
Ο Πάπυρος γεννήθηκε το 1935, με την ένταξη του στην Ανόρθωση να χρονολογείται το 1953. Ήταν ένα από τα ταλέντα που ανίχνευσε ο αείμνηστος Αντώνης Παπαδόπουλος και τα έφερε στην Ανόρθωση. Αρχικά αγωνιζόταν ως ακραίος, ωστόσο ο Αντώνης Παπαδόπουλος τον καθιέρωσε ως τερματοφύλακα.
Επί ημερών του Αράμ Τσατιρτσιάν το 1956, καθιερώθηκε στη βασική εντεκάδα θέση την οποία διατηρούσε μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960. Σταθερός σε απόδοση, με πολύ καλά αντανακλαστικά, αρκετά καλή μακρινή μπαλιά, αποτελούσε εχέγγυο κάτω από τα δοκάρια της γαλανόλευκης θύελλας.
Από το 1963, διετέλεσε αρχηγός της ομάδας για να αποσυρθεί από την ενεργό δράση δύο χρόνια αργότερα.
Μάλιστα, ο Πάπυρος θεωρείταο ο εμπνευστής του προσωνυμίου «Μεγάλη Κυρία». Μετά από μια επιβλητική νίκη επί της συμπολίτισσας Νέας Σαλαμίνας με 8-0, ο Πάπυρος ανάρτησε έξω από το καθαριστήριο που διατηρούσε στην Αμμόχωστο, ένα πανό που έγραφε πάνω σε κόλλες με μεγάλα γράμματα «Μεγάλη Κυρία 8 Σαλαμίνα 0».
Η προσφορά του Πάπυρου στην Ανόρθωση δεν σταμάτησε με το κρέμασμα των γαντιών του, μιας και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ της ομάδας από το 1982-87.
Ο Πάπυρος αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μορφές στην ιστορία της Ανόρθωσης,