Τρία λάθη σε μια φάση χωρίς πίεση (εικόνες)

Για να μπει ένα γκολ… είθισται να λένε πρέπει να γίνει κάποιο λάθος. Στην περίπτωση της Ανόρθωσης όμως, και συγκεκριμένα στο πρώτο γκολ της ΑΕΖ έγιναν 3 λάθη και μάλιστα σε μια φάση εύκολη, χωρίς πίεση και χωρίς άγχος.

Το πρώτο λάθος ήρθε από τον Καλντερόν. Ο Ισπανός στην σέντρα του Φελισιέ δεν βρήκε την μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα πόδια του Σάντος.

ano-aez-goal-1-lathos-1
Το δεύτερο λάθος που βαραίνει και περισσότερο τον Βραζιλιάνο, ήταν αυτό που επέφερε και το γκολ. Ενώ ο Σάντος έχει όλο το χρόνο μπροστά του ώστε να διώξει την μπάλα από την μεγάλη περιοχή της εστίας του Κόπριβετς, την επέστρεψε πίσω στην ευθεία του πέναλτι, εκεί που βρισκόταν ο Αγκιλάρ.

ano-aez-lathos-2
Ολοκληρώνοντας το «κατόρθωμα» ο Αγκιλάρ περιμένει τον Κόπριβετς να βγει και να την διώξει αν και θα έπρεπε – μιας και ήρθαν έτσι τα πράγματα – να κινηθεί προς την μπάλα και να την απομακρύνει.

ano-aez-lathos-3

Επί της ουσίας στην φάση του γκολ του Πάγκαλου, οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης δεν είχαν καθόλου συγκέντρωση. Το δε λάθος του Σάντος να στρέψει και μάλιστα λανθασμένα την μπάλα προς τα πίσω κρίνεται επιεικώς ως απερίσκεπτο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ