Δεν έλειψαν τα νεύρα…

Δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ η πρώτη επίσημη υποχρέωση της νέας σεζόν. Το γκολ του Τσατάκοβιτς λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ, ενώ το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων με τον Γκομίς στις αρχές της επανάληψης ήταν το τελειωτικό κτύπημα.

Η καλή εικόνα του πρώτου μισαώρου, κατέρρευσε μετά το γκολ που δεχθήκαμε ενώ μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΛ δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την ομάδα μας.

Στο δεύτερο μέρος μάλιστα, δεν έλειψαν και τα νεύρα, με κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ να παρασύρονται σε αψιμαχίες και την ένταση να ανεβαίνει. Το πάθος και ο τσαμπουκάς είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε να βλέπουμε στην ομάδα μας, ωστόσο αυτά δεν πρέπει να οδηγούν στον εκνευρισμό της ομάδας όταν το παιχνίδι στραβώσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ