Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ καλείται να διαχειριστεί σοβαρά προβλήματα στα άκρα της άμυνας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Άρη. Ο Φραν Γκαρσία αντιμετωπίζει ελαφριά θλάση και δεν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι, γεγονός που δημιουργεί σημαντικό κενό στο αριστερό άκρο. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, καθώς εκτός μάχης λόγω τιμωρίας θα είναι και ο Κίκο.
Με αυτά τα δεδομένα, ο Σταμούλης αναμένεται να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, καλύπτοντας το κενό που αφήνουν οι δύο απουσίες.
Παράλληλα, πρόβλημα προέκυψε και με τον Κονσεϊσάο, ο οποίος έχει τραυματισμό στο χέρι. Παρόλα αυτά, θα τοποθετήσει νάρθηκα και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μάουρο Καμορανέζι για το παιχνίδι με την ομάδα της Λεμεσού.