«Έφυγε» ο Γεώργιος Παπαϊωάννου Ράφτη

Τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του Γεώργιου Παπαϊωάννου Ράφτη απεύθυναν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ του κλιμακίου Αμμοχώστου

Αναλυτικά πιο κάτω:

Η Ακαδημία μας στέλνει τα ειλικρινή της συλληπητήρια στην οικογένεια του κ. Γεώργιου Παπαιωάννου Ράφτη (Δάσκαλος), από την Καλοψίδα και κάτοικο Φρενάρου, ο οποίος έφυγε χθες σε ηλικία 80 ετών.

Να αναφέρουμε πως ο Δάσκαλος μετά τον πόλεμο του 1974 και συγκεκριμένα το 1979-1980, από την αγάπη του για την Ανόρθωση μας, ίδρυσε την πρώτη Ακαδημία της Ανόρθωσις στην επαρχία Αμμοχώστου με προσωρινή έδρα το Δημοτικό Σχολείο Φρενάρου, παρέχοντας τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς.

Συνεχιστής του έργου του κ. Γεώργιου Παπαιωάννου ο γιος του Φώτης Παπαιωάννου, ο οποίος θήτευσε για πολλά χρόνια ως Δάσκαλος στο Β Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας και διετέλεσε υπεύθυνος και εκ των αναμορφωτών του Κλιμακίου μας.

Η κηδεία του κ. Παπαιωάννου θα τελεστεί σήμερα στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Αντρέα στο Φρέναρος. Η οικογένεια θα δεχθεί συλληπητήρια στην εκκλησία από τις 15:30.

Αιωνία η μνήμη και Καλό Παράδεισο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ