Match Report: Λευκή ισοπαλία με λίγες φάσεις

Δίχως πολλές φάσεις ήταν η αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό, με τις δύο ομάδες να εξέρχονται ισόπαλες δίχως τέρματα.

Ο Οκκάς παρέταξε την ομάδα μας με τον Ζιφκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Κίκο αριστερά και τον Πασχάλη δεξιά. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεταν οι Τεσέιρα και Μλαντοβιτς.

Στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικοί μέσοι ήταν οι Χρυσοστόμου και Αρτυματάς με τον Σπόλιαριτς να κινείται σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Στο αριστερό άκρο κινείτο ο Στέφανος Χαραλάμπους, δεξιά ο Γιώργος Ιωάννου και στο κέντρο της επίθεσης ο Ράφα Λόπες.

Η καλύτερη στιγμή για την Ανόρθωση καταγράφηκε στο 37′, μετά από ωραία ενέργεια του Κίκο, με το σουτ να αποκρούεται σε κόρνερ.

Με 9 αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Ιωάννης Οκκάς.

Κάτω από τα δοκάρια ο Κεραυνός, αριστερά ο Λύτρας, δεξιά ο Σταμούλης και στο κέντρο της άμυνας οι Μουκαμπί και Μιχαλλας. Οι Μάρκου και Χρυσοστόμου στα ανασταλτικά χαφ, ο Ρογκουλιτς ως επιτελικός μέσος.Δεξιά ο Γούλερι, αριστερά ο Ιωάννου και κορυφή ο Ευαγόρας Χαραλάμπους.

Η ομάδα του Εθνικού στο πρώτο τέταρτο ήταν πολύ πιο επιθετική και έψαξε το τέρμα. Οι γηπεδούχοι έφτιαξαν 2-3 καλές ευκαιρίες με την άμυνα και τον Κεραυνό να δηλώνουν παρών. Η ομάδα μας στη συνέχεια ισορρόπησε, έφτιαξε κάποιες προϋποθέσεις ωστόσο αυτές δεν μετουσιώθηκαν σε ευκαιρίες.

Ο Εθνικός προς το τέλος έφτιαξε 1-2 καλές στιγμές δίχως όμως να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ομάδα μας έφτασε κοντά στο γκολ στις καθυστερήσεις, ωστόσο το σουτ του Σταμούλη εντός περιοχής κατέληξε άουτ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ