«Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τα μαθήματα της περσινής χρονιάς…»

Σε ενημέρωση προχώρησε το τμήμα καλαθόσφαιρας του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Ο Νίκος Αγγελίδης αποτελεί ένα πολύτιμο στέλεχος για την καλαθοσφαιρική Ανόρθωση. Ο Νίκος Αγγελίδης, είχε δηλώσει το παρών του από τότε που η Ανόρθωση επανήλθε στην
καλαθοσφαιρική ζωή της Κύπρου, πάντα υπηρετώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό, μιαν προσπάθεια που μόνο εύκολη δεν ήταν είτε ως προπονητής των αναπτυξιακών, είτε ως
βοηθός προπονητής στην ανδρική ομάδα.

Από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο όμως, τα καθήκοντα του Νίκου Αγγελίδη, αναβαθμίζονται μιας και του έχει ανατεθεί η θέση του υπεύθυνου ακαδημιών!

Ένα δύσκολο πόστο, μόνο όμως που μέσα από τη διαχρονική του δουλειά, ο Νίκος Αγγελίδης έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και με την ευκαιρία αυτή, παραχωρεί την ακόλουθη
συνέντευξη στο Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας:

– Νίκο, κατ` αρχήν τα συγχαρητήρια μας για τα νέα σας καθήκοντα. Θα θέλαμε να μας πείτε κάποια λόγια, για το τι σημαίνει για σας το νέο πόστο που αναλαμβάνετε:

Σας ευχαριστώ πολύ, σίγουρα αυτή η σημαντική θέση είναι μεγάλη ευθύνη προς την διοίκηση και τον σύλλογο Ανόρθωσις Αμμοχώστου αλλά και προς όλες τις οικογένειες των παιδιών της
ακαδημίας.

-Δεδομένη βέβαια θα είναι η στήριξη που θα έχετε από τη διοίκηση της ομάδας μας. Όμως από εσάς, τι να περιμένει η ίδια, αλλά και γενικά, η οικογένεια της Ανόρθωσης;

Οι πρώτες κουβέντες για την ανάληψη αυτής της θέσης ξεκίνησαν από πέρσι από τον κ. Μικελλίδη, φέτος έγινε οριστικό και έδωσε την έγκριση ο κ. Χρυσάνθου και φυσικά το τελικό οκ ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Σάκης Πασσάς. Ο οποίος γνωρίζω καλά ότι θα είναι εκεί να βοηθήσει εφόσον χρειαστεί.
Θα δώσω την απαραίτητη καθοδήγηση έτσι ώστε όλοι μαζί οι προπονητές των ακαδημιών καθημερινά να τους διασκεδάζουμε, να τους μαθαίνουμε μπάσκετ και τέλος να παίρνουν μαθήματα ζωής μέσω του αθλητισμού.

-Έχοντας βέβαια μιαν πολύχρονη πλέον θητεία ως προπονητής στην ανάπτυξη, θα θέλαμε να μας περιγράψετε τη δουλειά που γίνεται στη βάση της ομάδας μας..

Αρχικά οι δυο συνεργάτιδες μου θα είναι η κόουτς Aleksandrina Vacheva και η κόουτς Dasha Evdokimova οι οποίες κάνουν εξαιρετική δουλειά στις μικρές ηλικίες και ταυτόχρονα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα αγωνιστικά τμήματα. Έτσι με την καθημερινή μου παρουσία και την ανανέωση του playbook της ομάδας θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε εμπειρίες στα παιδιά που θα συμβάλουν στην εξέλιξη τους.

-Εκτός όμως από τη δουλειά σας στη βάση, κατέχετε πλέον και την εμπειρία ως βοηθός στην ανδρική ομάδα. Σχολιάστε πρώτα την πορεία της περασμένης χρονιάς..

Η χρονιά που πέρασε ήταν μακράν η πιο απαιτητική από τις τρεις που βρίσκομαι στο staff της ομάδας, μεγάλη διάρκεια και υψηλούς στόχους. Έγινε εξαιρετική δουλειά στο κτίσιμο της ομάδας και στην αγωνιστική της εξέλιξη κατά την διάρκεια της χρονιάς , εξαιρετικό κλίμα και σημαντικές νίκες το επιβεβαιώνουν αυτό. Δυστυχώς στο τέλος δεν φθάσαμε εκεί που θέλαμε και εκεί που αξίζαμε ενδεχομένως.

-Κάτι που να αφορά τους στόχους της επόμενης, μιλώντας για την ανδρική ομάδα;

Ολο το staff της ομάδας, ο Τεχνικός Διευθυντής Σάκης Πασάς ,ο γυμναστής Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και ο φυσιοθεραπευτής Παντελής Ηροδότου σε συνδυασμό με το πολύπειρο κόουτς Τόνυ Κωνσταντινίδη είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τα μαθήματα της προηγούμενης χρονιάς και με το ίδιο ζήλο να προσπαθήσουμε να φθάσουμε ψηλότερα.

-Τέλος θα θέλαμε κάποια λόγια, για τη γενική λειτουργία της ομάδας, αλλά και για τον κόσμο της Ανόρθωσης, που αγκάλιασε την προσπάθεια της καλαθοσφαιρικής οικογένειας της ομάδας μας:

Όλα τα μέλη της ομάδας γνωρίζουμε τον ρόλο μας και βοηθάμε ο ένας τον άλλον για τον κοινό μας σκοπό. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας έφερε τον κόσμο πιο κοντά , γέμισε το γήπεδο και ήταν εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα. Είμαι βέβαιος ότι η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί και με την νέα χρονιά δίνοντας επιπλέον κίνητρο σε staff και παίκτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ