Κάλεσμα Παν.Συ.Φι: «Και ξεκινάμε…»

Σε ανάρτηση κάλεσμα ενόψει του φιλικού προχώρησε ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω

Και ξεκινάμε…

Την Τετάρτη στις 19:00 η ομάδα μας δίνει το πρώτο φιλικό για φέτος στο σπίτι μας και εμείς με την σειρά μας κάνουμε κάλεσμα στους απανταχού Ανορθωσιάτες όπως δώσουν το παρών τους σε ένα αγώνα που θα “γνωριστούμε” με τους νέους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το φετινό οικοδόμημα. Αρκετοί απ’ αυτούς γνωρίζουν τι εστί “Παπαδόπουλος” αλλά ήρθε η ώρα να το ζήσουν και ως ποδοσφαιριστές μας. Μια χρονιά που ξεκίνησε με χίλια μύρια προβλήματα αλλά σιγά σιγά άρχισε η ομάδα να παίρνει μορφή. Δεν περιμένουμε να επιλυθούν τα προβλήματα από την μια μέρα στην άλλη αφού 10 χρόνια κακοδιαχειρήσεων και έλλειψης πλάνου είναι πλέον πασιφανές το τι άφησε πίσω του αυτή, η πλέον ευτυχώς, αποτυχημένη διαδικασία. Ας κάνουμε όλη υπομονή, ας μείνουμε υποστηρικτικοί προς την ομάδα μας και είμαστε πεπεισμένοι πως θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι τα εισιτήρια στο Νότιο πέταλο θα είναι στα €10 ως προς οικονομική ενίσχυση της ομάδας η οποία είναι πολύ σημαντική και καθοριστική την δεδομένη χρονική περίοδο. Ταυτόχρονα πριν την έναρξη του φιλικού από τις 18:00 θα υπάρχουν εγγραφές μελών έξω από την Νότια εξέδρα αλλά και εισιτήρια διαρκείας για την Νότια. Το συνολικό πακέτο όπως αναφέραμε αρκετές φορές είναι €150.

Τέλος να αναφέρουμε ότι με το τέλος της αναμέτρησης θα γίνει κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του ήρωα μας “Αντώνη Παπαδόπουλου” αφού στις 02 Αυγούστου 1981 ήταν η μέρα που απεβίωσε σε ηλικία 52 ετών. Καλούμε όλο το κόσμο να χαρίσει ακόμα 5 λεπτά από τον χρόνο του για να αποτίσει φόρο τιμής στον ήρωα μας έξω από την Δυτική εξέδρα.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵 ⚪️

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ