Τα πήραν για να βοηθήσουν και τα δώρισαν

Παραλαβή αντικειμένων και δωρεές στο Μουσείο!

Ευχάριστη επίσκεψη στα γραφεία της ομάδας μας σήμερα (3/6), με τον παλαίμαχο άσσο Βάσσο Μελαναρκίτη να βρίσκεται μαζί μας για να παραδώσει τα παπούτσια του από τη σεζόν 1997-989, που τέθηκαν σε δημοπρασία, σε αυτόν που τα κέρδισε.

Παραλήπτης ο Γιώργος Γεωργιάδης που είδε τον Μελαναρκίτη να υπογράφει μπροστά του τα παπούτσια μιας σεζόν που βρήκε η λήξη της την ομάδα μας νταμπλούχο.

Παράλληλα παρέλαβε και το Χρυσό Παπούτσι του Μάριου Νεοφύτου από το 2003, που μας το δώρισε ο ίδιος ο βετεράνος φορ για ενίσχυση της ομάδας. Έναντι του ποσού των €2000, το παπούτσι αγοράστηκε και ο κ. Σάββας Κάκος αποφάσισε να το δωρίσει με τη σειρά του στο Μουσείο Ανόρθωσις Αμμοχώστου, το οποίο και θα κοσμεί στο εξής.

Η ίδια διευθέτηση έγινε και με μια φανέλα του μ. Γιώργου Ξενίδη από το πρωτάθλημα του 2005 , την οποία η Οικογένεια Παπαλλή έναντι €1500 εξασφάλισε και δώρισε στο Μουσείο μας.

Ευχαριστούμε όλους όσοι δώρισαν αντικείμενα για δημοπρασίες και όσους συμμετείχαν στη διαδικασία στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ