Συγκλονίζει ο πάτερ Ανδρέας: «Μεγαλώσαμε με αυτή την όμορφη ιδέα…»

Τον μισθό του εισέφερε πριν λίγες μέρες ο πάτερ Ανδρέας στην οικονομική εκστρατεία που γίνεται για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Κληθείς να σχολιάσει την πράξη του αυτή με δηλώσεις του στο kerkida.net ο πάτερ Ανδρέας ανάφερε: «Ο καθένας ό,τι μπορεί, πρέπει να προσφέρει διότι η Ανόρθωση δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ιδέα. Μεγαλώσαμε με αυτή την όμορφη ιδέα της Ανόρθωσης. Συμβολίζει την επιστροφή, την Αμμόχωστο και όχι μόνο την Αμμόχωστο αλλά όλη την σκλαβωμένη γη μας και ειδικά φέτος που συμπληρώνονται με θλίψη και παράπονο για τα πενήντα χρόνια της κατοχής, έτσι μου βγήκε ώστε να προσφέρουμε και να αντέξει η Ανόρθωση στο χρόνο για να μπορέσει να παει στην όμορφη Αμμόχωστο.»

Ενώ στη συνέχεια σχολίασε και το μέλλον της ομάδας μας λέγοντας: «Καλώ όλο το κόσμο ότι μπορεί να προσφέρει για να μπορέσει να στηριχθεί αυτή η όμορφη ομάδα με αυτό τον όμορφο κόσμο. Έχουμε ανθρώπους που μπορούν να τη σώσουν εν μια νυχτί, ας το κάμουν. Και οι φτωχοί και οι πλούσιοι να δώσουν για να μπορέσει να κρατηθεί η μεγάλη αυτή ομάδα.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ