Σταμούλης: «Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά από τη στιγμή που με κάλεσαν από την Ανόρθωση…»

Ο Κώστας Σταμούλης, ο οποίος αποτελεί το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αν είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του: «Τεράστιο βήμα στην καριέρα μου, ίσως το πιο σημαντικό και είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα αρχίζει το ποδόσφαιρο για μένα και η προσπάθεια. Ευχαριστώ την οικογένεια της Ανόρθωσης, τον κύριο Χειλημίντρη, τον μάνατζέρ μου και όσους με επέλεξαν».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Τώρα δουλειά και ο αγωνιστικός χώρος θα δείξει και θα κρίνει πολλά. Είμαι ευγνώμων και θα δείξει στην πορεία… Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω. Υπήρχε ενδιαφέρον και συζητήσεις για μένα από άλλες ομάδες αλλά από τη στιγμή που με κάλεσαν από την Ανόρθωση και ο κ. Χειλημίντρης που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Αισθάνομαι την Κύπρο σαν σπίτι μου είναι όμορφη χώρα και ο κ. Χειλημίντρης είναι σαν δεύτερος πατέρας μου και ανθρώπους που με βοηθάνε δεν τους ξεχνάω ποτέ».

«Θα παίζουμε πάντα για τη νίκη και την Ανόρθωση, θα ιδρώνουμε τη φανέλα μας και πιστεύω θα πάμε πάρα πολύ καλά. Δεν πιστεύω σε ρόστερ και αυτά, πιστεύω στους ποδοσφαιριστές. Όταν θέλει κάτι ο άνθρωπος με προσπάθεια το καταφέρνει. Θέλω να βοηθήσω την Ανόρθωση, να κάνω περήφανους τους ανθρώπους που με πιστέψαμε και να επιστρέψει η Ανόρθωση εκεί που ανήκει», συνέχισε.

Για τον Γιάννη Οκκά: «Τον κ. Οκκά τον γνώριζα από το πέρασμά του στην Ελλάδα. Πιστεύω θα με βοηθήσει και θα με εξελίξει στην καριέρα μου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ