«Όταν παρακολουθήσαμε στο σκάουτινγκ τον Σταμούλη τότε είδαμε…»

Για τον Κωνσταντίνο Σταμούλη που αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kerkida.net, ο Αλέξης Γαρμπόζης.

Ο Γαρμπόζης που ήταν ο προπονητής του στον Οθέλλο πέρσι, γνωρίζει τον Σταμούλη όσο λίγοι στην Κύπρο.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα ανάφερε

Αρχικό σχόλιο για τον Σταμούλη

«Αποτέλεσε μία από τις πρώτες μετάγραφες που έγιναν πέρυσι στον Οθέλλο, ένα παιδί που τον είδαμε αγωνιζόμενο με την ΑΕΚ Β’ και χωρίς πολλά- πολλά επιλέξαμε να είναι αυτός ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας μας πέρσι. Έκανε μία αρκετά καλή χρονιά πέρσι και κάνει το επόμενο βήμα στην Ανόρθωση.»

Ως ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει σε περισσότερες από μία θέση:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ως δεξί μπακ είναι πάρα πολύ θετικός. Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Κωσταντίνος τα δίνει όλα, δεν ξεχωρίζει προπόνηση και παιχνίδι. Πολύ πειθαρχημένος, λιγομίλητος, πάρα πολύ δουλευταράς και πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή και είναι ευχής έργο που επιλέξαμε να έρθει στην Κύπρο και για τον ίδιο που κάνει ένα πολύ μεγάλ βήμα στην Ανόρθωση. Παρόλα τα προβλήματα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ και οφείλει να ανταποκρίνεται σε όλα τα δεδομένα που έχει μπροστά της.

Το στοιχείο που ξεχώρισε στα δικά του μάτια

«Ψάχναμε τότε ποδοσφαιριστές που θα έβλεπαν τον Οθέλλο ως το επόμενο βήμα. Όταν παρακολουθήσαμε στο σκάουτινγκ τον Κωσταντίνο τότε είδαμε ένα παιδί απίστευτα γρήγορο, πάρα πολλές δυνάμεις φυσικές, αφιερώσαμε και εμείς πάρα πολύ χρόνο στο τακτικό κομμάτι και ανταποκρίθηκε ανάλογα. Είναι ένα παιδί που είναι απίστευτα ταχύς και κάθε χρόνο θα βελτιώνεται»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ