Οι δηλώσεις του Τιμούρ ενόψει Σαν Μαρίνο

Δηλώσεις στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο παραχώρησε ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα ήταν αρκετά καλή με την Μολδαβία αλλά δεν κερδίσαμε. Με το Σαν Μαρίνο είναι το δεύτερο παιχνίδι επιβάλλεται να ψάξουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και προσεγγίζουμε με σοβαρότητα το αυριανό (11/6) παιχνίδι»

Για το αν είναι αισιόδοξος για το παιχνίδι: «Ελπίζουμε να κερδίσουμε. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε πριν το ματς με σιγουριά ότι θα κερδίσουμε. Πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο με την εμφάνιση μας πως είμαστε ικανοί να κερδίσουμε»

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Όχι, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε πολύ την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε. Θέλουμε να ξεκινήσουμε την επόμενη διοργάνωση με μία νίκη. Αυτό θα μας βοηθήσει και σε ψυχολογικό επίπεδο. Όπως είπα πριν δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μου το πιστεύουν αυτό και πρέπει να αποδώσουν το μάξιμουμ για να νικήσουν»

Για το αν θα αγχωθεί η Κύπρος στην περίπτωση που δεν πετύχει γρήγορα γκολ: «Ξέρουμε ότι το Σαν Μαρίνο δεν δέχεται εύκολα γκολ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι είναι μία καλή ομάδα που δυσκόλεψε αρκετές ομάδες»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ